Antalya Finike de hatta adımın yeri olan hasyurtta amatör maçı izliyorum Finikespor ile Kemer oynuyor. maçtan önce herkes kardeş ıvır zıvır maç başladı küfür kavga kıyamet.
Bizim çok geri olduğumuzun bir göstergesi bu. Rakip takıma edilen küfür hakaret o biçim. Bizim takım önde ama keşke yenilsinler diye dua ediyorum. Zorbalık çok var. sahanın her yeri jandarma. Cephede yoktur bu kadar asker. An itibariyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattık. Bize beraberlik yetiyor seneye süper amatör yolu görünüyor.
Başlık ile alakası yok ama alt liglerde neler oluyor bilinsin diye yazdım.
Hocam bir tek oraya has bir durum değil. Tribünde olsan diğer lig maçlarınında farklı olmadığını görürsünüz.
Bu eğitim seviyesi ile alakalı bir durum bence. Eğitimli birisi başkasının ne hakkına tecavüz eder ne de küfreder.
Üst liglerde tribün liderlerine bak sen arkasında bir sürü genç çocuk dolaşıyor. Amacı sadece hava basmak kendini güçlü hissetmek.
Aklıma sefa kalya geliyor mesela. ( Bildiğim kadarıyla kokainden öldü) yanılıyor olabilirim ama ben öyle duydum.
Aziz Yıldırım zamanında tribün liderlerine savaş açmıştı. Bedava bilet alıp sonra biletleri satanlar buradan rant elde edenler bile vardı.
Şuan Fenerbahçe de daha çok seyirci gidiyor maça tribünleri biraz daha temizlenmiş oldu.
Uzun lafın kısası daha gidilecek çok yol var. Her şeyin başı eğitim. Yoksa ne bu kavgalar biter ne de küfürler