tayfur bingöl fernando santos'a da semicenkli bir klip yapmış, adam her gidenin üzerine bir kürek toprak atar gibi semicenk - canın sağ olsun atıyor... 
fenerbahçe bugün şansının yardımıyla iyi bir galibiyet aldı, bu sezon kaçıncı geri dönüşleri oldu saymadım ama bunu da çok sık yaptılar, bugün de ilk yarısını 1-0 geride kapattıkları maçı savunmaya çarpan bir şut ve penaltı ile 2-1 kazanmasını bildiler.
Tayfur tam bir semicenk hayranı o zaman 😂
Yabancı var hakemi ilk verilen penaltıyı verdirdi. Türk varlar oralı bile olmazdı. Bunun en büyük kötü yanı orta hakemin görüp çalması gerekirdi. Ayrıca irfan can pozisyonunda neden küt diye çaldın ki bekle pozisyon bitsin sonra çal. Top o esnada Osai'nin önünde ve tehlikeli bir pozisyon olacak..ne skime hemen düt diyorsun ki. Orada gol olabilecek bir pozisyonu yedi.
Sonra var çağırdı ve iptal oldu ki olması da gerekirdi.
Bir de son dakikalarda eyserik az daha akıllı olsa penaltıyı alacaktı. Mert ( geri zekalı bence) zaten kayarak geliyor eyserik etken attı kendini devam etse zaten kayan adama çarpacak ve penaltıyı alacaktı.
Bu Fenerbahçe tam bir zulüm aq taraftarı bundan dolayı çile çekiyor. Livakovic'ten iyi kurtarışlar geldi.
Ben bugün Alanya'dan sürpriz bekliyorum.