Fener derbiyi kazanır 
Şampiyonluk gitti bari şu cincona yenilmeyelim. Hele sosyal medyada Evren Turhan gibi gazeteci görünümlü troller, "Fener gelmeye korkuyor" gibi laflar ediyorlar. İnşallah bu sözleri yutmak zorunda kalırlar.
Bu arada Ali Koç sg.
Fenerbahçe Galatasaray'ın sahasında son 8 maçta bir kere yenildi. İstatistik verilere göre mağlubiyet zor gibi ama zaten yensen ne olacak ki şampiyonluk gitti.
Konya'ya son hafta beraberlik yetiyor. Her iki takıma da beraberlik yetiyorken kimse saldırmaz.
Akşam ben maçta kırmızı kart olacağına inanıyorum.. eksilen taraf mutlaka Fenerbahçe olacaktır.
Kahin yine iş başında. Hasyurt hocam, şaka bir yana iddia falan oynuyor musun bilmiyorum. Ama futbolda ön görüleri epey ileri seviyede olan bir insan olduğunuzu düşünüyorum.
Ben olaya farklı bir pencereden bakıyorum.
1)Sivas- Fener maçında son dk öyle bir penaltı Gs aleyhine verilebilir miydi?
2) İlk yarıdaki kayseri maçında uydurdukları bir kırmızı ile Fred Gs maçında oynayamadı.
3) Alanya maçında fecaat bir yönetimle Gs aleyhine 3 kırmızı verilmedi ( torreira, kerem akturkoglu 2 . Sarıdan; vinicius yan hakeme küfürden) Bunları eski hakemler tespit etti
4) o maçın ertesinde gs bjk deplasmanına en önemli futbolcularından yoksun çıkacaktı.
Federasyon bariz şekilde bir takımı ittirdi. Yoksa Gs nin 17 maçlık galibiyet serisi alması imkansıza yakındı.