Özete baktım ve bence Sergen haklı. Adamların geldiği gol olmuş. Tek sıkıntı aynı golden 2 tane yemek ve 3.sünde de penaltıya sebep olmak kötü olmuş. Umarım 0 çekmez Beşiktaş..
Yalnız batsuayi de çok kaçırmış. Ben Türkiye'ye gelmeden önce çok izledim ve bu şekilde çok gol kaçırıyordu. Tipik bir Süleyman youla daha öteye gitmez. Youla'nın güçlüsü.
hahaha süper kıyasların var hocam.
ben senin futbol kıyaslarını seviyorum.
batshuayi fizik kalitesi gereği birebir mücadelelerde güçlü ve hızlı bir futbolcu ama son vuruş yeteneği çok zayıf maalesef... bjk ya da herhangi bir hedefi bulunan takımların daha skorer kimliklere sahip forvetlerle oynaması gerekiyor. hayırlısı, belki sonradan açılır.
bu arada; inş. sıfır çekmeyiz, ben de ondan endişe duymuyorum desem yalan olur.
Biz çektik hocam ( yalan olmasın kösice diye bir takımdan sonra) ikinci sıfır çeken takım Fenerbahçe oldu.
Ah Rivaldo yapma Rivaldo dedi ve camp nou da son dakikada 90'a astı bizim puan kaldı 0 da.
Bjk nin mutlaka puan alması lazım. 0 çekmek kötü imaj.
Kendimizi hep dev aynasında gördük yok marka değeri yok bilmem ne. Dün Fenerbahçe adını çoğu kişinin bilmediği Antwerp'e az daha yeniliyordu. Ülkenin futbolunun hâli bu .
Allah'tan gs lokomotifi yenmişte ülkeye puan katkısı olmuş.
Bu arada teşekkür ederim trendcoin hocam.