Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Merhabalar,forumda bir suredir aktifim ve ne zaman kullandigim Bitay borsasini gorsem surekli kotu elestiri aliyor. Ben yaklasik 4 aydir kullaniyorum ve simdiye kadar yatirma/cekme islemleri dahil hic bir sikinti yasamadim,bu elestirilerin nedeni nedir sizce?
kendi adıma söyleyebilrim ki hiçbir sorun yaşamıyorum Bitay borsasıyla ilgili. umarım zamanla kripto para çeşitliliği de artar.
Quote from: Feraye_deniz on December 07, 2021, 09:27:53 PMMerhabalar,forumda bir suredir aktifim ve ne zaman kullandigim Bitay borsasini gorsem surekli kotu elestiri aliyor. Ben yaklasik 4 aydir kullaniyorum ve simdiye kadar yatirma/cekme islemleri dahil hic bir sikinti yasamadim,bu elestirilerin nedeni nedir sizce? maalesef kullanmadıkları her şeyi karalama konusunda herkes hevesli. Bitay özellikle yeni başlayanlar için tavsiye edilebilir bir borsa ayrıca güvenlik konusunda da titizler. olumsuz yorumlar kullancı olmayanlar tarafından yapılıyor genel olarak
Tamamiyla karalama oldugunu dusunuyorum,Bitay'i kullanan bir iki kisi haricinde gormedim burada ama nedense herkes diger dolandirici borsalarla bir tutuyorlar. Belki de diger borsalarin adamlari emin degilim,gunahini almayayim kimsenin ama bu kadar kotu yorum baska aciklamaya yer birakmadi.
Kimsenin kalbini kirmadan aciklamam gerekirse,gecmiste ne oldu bilmiyorum ama Suan icin bi sorun yok Bitay'da. Gayet guzel ve hizli calisiyor,islem kisitlamasi da yok. Sertifikasi da var,kyc e-devletten daha ne kadar guvenli olabilir ki?
Quote from: Feraye_deniz on December 07, 2021, 11:37:17 PMKimsenin kalbini kirmadan aciklamam gerekirse,gecmiste ne oldu bilmiyorum ama Suan icin bi sorun yok Bitay'da. Gayet guzel ve hizli calisiyor,islem kisitlamasi da yok. Sertifikasi da var,kyc e-devletten daha ne kadar guvenli olabilir ki?Bitay da güven problemi yaşanması için bir sebep göremiyorum dediğin gibi güvenlik önlemleri var ve onaylı bi borsa ki zaten güven konusu tüm borsalar için aynı oranda bir ihtimal bence
Arkadaslar bu kadar yaygaraya gerek yok,Bitay kullananlar biliyor,kullanmayanlar da kendince sebepleri vardir,siz en fazla dusuncenizi soyleme hakkina sahipsiniz bence. Gerisi tamamen kisinin kendi elinde,ha ben memnun muyum Bitay'dan? fazlasiyla..