Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Dünyanın en ünlü hacker grubu Anonymos’un, Rus askerlerine tanklarını bağışlamaları için Bitcoin teklif ettiği söyleniyor.…
Anonymous, Teslim Olan Her Rus Tankı İçin 52 Bin Dolar Değerinde Bitcoin Verecek isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.
Daha neler duyacağız!Ben bunu yapacak askerin olduğuna inanmıyorum. Buna benzer ya da daha fazlasını Rusya teklif ederse ne olur. Bizde olsa kimse yapmaz. Çünkü devamında mutlaka camilerde cennet müjdesi verilir. 😀
Quote from: hasyurt on March 04, 2022, 05:14:56 PMDaha neler duyacağız!Ben bunu yapacak askerin olduğuna inanmıyorum. Buna benzer ya da daha fazlasını Rusya teklif ederse ne olur. Bizde olsa kimse yapmaz. Çünkü devamında mutlaka camilerde cennet müjdesi verilir. 😀CHP'li misin? Ülkemiz Kurtuluş Savaşında camilerden gelen çağrılarla halkına ulaştı. Şehadet, cennet demek olduğu için dahil oldu kahraman milletimiz bu çağrılara. Ülkemizin değerlerine saygısı olmayan kesimlerin peydah olacağını bilseydiler katılırlar mıydı çağrılara bilmiyom.