Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Quote from: tanitabo1994 on September 10, 2018, 09:54:35 PMQuote from: metr20 on July 02, 2018, 10:33:44 AMя виводжу крипту через біржу https://kuna.io, 1% комісії на виведення гривні на картку. на цю біржу заводжу крипту в ріплах і продаю за грн. виводить швидко, більше нічого не можу сказати, на цій біржі тільки виводжу, не торгую, не зберігаюЯ теж користуюсь біржею куна. А потім виводжу на карту монобанкуЧув раніше про цей Монобанк - а в чому різниця із Приватбанком? Яку комісію бере цей банк при зарахуванні коштів?
Quote from: metr20 on July 02, 2018, 10:33:44 AMя виводжу крипту через біржу https://kuna.io, 1% комісії на виведення гривні на картку. на цю біржу заводжу крипту в ріплах і продаю за грн. виводить швидко, більше нічого не можу сказати, на цій біржі тільки виводжу, не торгую, не зберігаюЯ теж користуюсь біржею куна. А потім виводжу на карту монобанку
я виводжу крипту через біржу https://kuna.io, 1% комісії на виведення гривні на картку. на цю біржу заводжу крипту в ріплах і продаю за грн. виводить швидко, більше нічого не можу сказати, на цій біржі тільки виводжу, не торгую, не зберігаю
Цікаво, чи будуть криптомати в менших по населенню містах(районні центри), чи тільки Київ та ще декілька мільйонників...?
А наші вводи/виводи готiвки контролюються державность органами? Цiкаво як потім все це пояснити виразі чого?
Quote from: swetkapon on September 27, 2018, 04:41:28 PMА наші вводи/виводи готiвки контролюються державность органами? Цiкаво як потім все це пояснити виразі чого?Ні, поки що ніхто нічого не контролює (на скільки я знаю).Але наша влада хоче легалізувати всі операції з криптою (звичайно податки будуть).
Quote from: epidemia on September 27, 2018, 06:01:21 PMQuote from: swetkapon on September 27, 2018, 04:41:28 PMА наші вводи/виводи готiвки контролюються державность органами? Цiкаво як потім все це пояснити виразі чого?Ні, поки що ніхто нічого не контролює (на скільки я знаю).Але наша влада хоче легалізувати всі операції з криптою (звичайно податки будуть).Дуже цікаво в нашій владі переймають російський досвід. Тільки там почали піддавати картки фінансовому моніторингу навіть за поповнення мобільного рахунку, як у нас такі ж законопроекти почали приймати на розгляд. Тому моє бачення, що скоро і в нас такі контролі з криптою почнуться(
Тоді будуть міняли які потихому будуть брати гроші і відправлятм крипту, чи навпаки їм крипту а собі гроші. Я валютні міняли зявилися 90.
Quote from: Cuxta on October 15, 2018, 09:44:29 PMТоді будуть міняли які потихому будуть брати гроші і відправлятм крипту, чи навпаки їм крипту а собі гроші. Я валютні міняли зявилися 90.На що тут такого? Будуть пацанчики з телефонами стояти біля ринків і предлагати купити чи продати крипту Головне, щоб проходило все в людних місцях - великі шанси втратити і гроші, і криптовалюту.
В цьому то і справа що це можливе кидало. Требя створювати контору де будуть приходити люди і обмінювати крипту. І ти мажєшь грогі і люди задоволені і все ононімно тобі нал а ти без всяко реестру крипту.