Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
я важаю що краще самому навчитися виводити криптовалюту тому що це будуще і всеодно требо цьому вчитися щоб потім не переплачувати.
Це просто термінал, де крипту на готівку обміняти можна ?І навіть великі суми можна переводити ?
На рахунок великих сум я сумніваюся, адже там якмйсь ліміт є...Але порядка 500 баксів можна перевести...дуже погано, що в Україні такі термінали присутні тільки у великих містах і то в малій кількості.
Quote from: celer on October 31, 2018, 08:51:51 PMЦе просто термінал, де крипту на готівку обміняти можна ?І навіть великі суми можна переводити ?На рахунок великих сум я сумніваюся, адже там якмйсь ліміт є...Але порядка 500 баксів можна перевести...дуже погано, що в Україні такі термінали присутні тільки у великих містах і то в малій кількості.
Поки крипта в стадії розвитку, так сказати не вийшла повністю в маси. Думаю з часом, через 1-2 роки, таких терміналів буде багато. Це як свого часу термінали поповненя мобільних і т.д )
Quote from: Winner on October 31, 2018, 10:57:55 PMПоки крипта в стадії розвитку, так сказати не вийшла повністю в маси. Думаю з часом, через 1-2 роки, таких терміналів буде багато. Це як свого часу термінали поповненя мобільних і т.д )Як термінали поповнення, точно. Але я от думаю, що реально міняли повинні цим зацікавитись. А то доляри та єврики крутять тільки, крипти би їм добавити )
Міняв в офісі, моя транзакція довго оброблялася в блоці, за цей час оцінив їх кавою . З досвіду скажу, що дуже рідко в хороших закладах таке кава подають. Не враховуючи, що транзакція довго тривала, враження тільки позитивне!
Скажу вам гарний обмін був через веб мани. Заважав добре мабуть комусь. Там навіть своя біржа є. Відсоток не великий. Але в нашій країні все для людей. Більше не має веб мани. Заблокували.
Зацікавляться, но не зараз. Міняли ще не при ділах, думаю із-за того, що дуже мало хто цікавиться і робить обмін такий в порівняні зі звичайною валютою. Хотя, в великих містах можна найти вже мінял, котрі можуть крипту обміняти, но їх мало, та і як на мене, ризиковано. Скільки було випадків по обміну і грабежу одночас, не тільки в Україні, а взагалі. Та і тут вже цифрова валюта, потрібні гаджети і т.д Міняли поки ще по старинці працюють. Коли буде більше попит і криптовалюти увійдуть в звичайних обмін, тоді вже і міняли задумаються над їх обміном.
зараз це не дуже актуально то му, що ринок взагалі зараз у великому спадку і у людей дуже мало кріптокоштів, а якщо і є то вони не будуть зараз виводити.