תובעים פולנים, הממוקמים בבנק השיתופי והחילופי מטבע הצפנה במדינה שבה היחסים לכאורה עם Bitfinex והסבירו כי הונאה הייתה מעורבת חשבון שצוין חרימה 400 מיליון יוריו.
טבעת סחר בסמים קולומביאנית הייתה לכאורה קשרים עם חשבונות החדשות רלוונטיים, המתרחש באופן נרחב בעיתונות המקומית, האם הזכות נאמרה כי הדו"ח על Bitfinex't אמירה בשלב זה.
כמו כן נאמר כי קציני אכיפת החוק הפולנים לקחו בחשבון גם את החשבונות הקשורים לכאורה לשתי החברות בשלב זה. החברה הראשונה היא חברה הרשומה בפרושקוב וקשורה לכאורה לקנדה-פנמה. את החברה השנייה נאמר כי הוקם על ידי אדם שקיבל אזרחות כפולה קולומביה ופנמה, ועל שתי החברות מדווחים השקיעו 371,000,000 $ על חשבונם.
לאמור בפיסקה השנייה של החברות המובילות עם Bitfinex החשבונות המקושרים לעשות עם שם צוין, Bitfinex סוף השנה 2017, חדשות לפיה מפנה לקוחות הבנק הקואופרטיבי בפולין, מראה כהוכחה.
חבר הפועל בפולין וכתב באתר Bitcoin.pl, פורום הכסף הגדול ביותר במדינה, השתמש בהצהרות הבאות בעת אימות האירוע:
"כן, אני הייתי בוודאות כעדות למשטרה הפולנית בימים אלה. כאשר נודע לי כי החשבון ששלח את הכסף מביטפינקס נחסם מאוחר יותר, הופניתי להצהרה ".
על פי דיווחים בתקשורת היום בפולין, פנמה מבוססת האנוסים קפיטל קורפ של משנה חברה, z.o.o בשם מוסד ספין Crypton, סוחרי סמים עם הידע המסונף לה, תוך שיתוף עם קוראים, הרווחים של צוות הפשע הודיע בכוונתם לטשטש את עקביהם על ידי המרת כסף הצפנה.
בשלב זה, בעוד המשטרה הפולנית לא עושים מעצרים רלוונטיים, Europol ואינטרפול של האיגוד העסקי צפוי לנקוט צעדים חמורים יותר.
טענות אלה על Bitfinex וחברת אחותה, Tether, לא ממש מסיימות. שתי החברות נקראו לבית המשפט עם סיבות לא מוסברת על ידי ארצות הברית בסוף השנה האחרונה. בשנת 2017, החליט וולס פארגו לסגור ברית עסקית עם Bitfinex; ואז ביטפינקס, שתבע את וולס פארגו, משך את התיק.
בלוגר שהביעו את דאגתם עם חישובים רלוונטיים בעבר תקופה Bitfinex בפוסט בבלוג לצמיתות, עם הידיעה תבע לו Bitfinex המום נאלץ להתעמת עם בית המשפט.
הקשירה גם עלתה לכו לטענות על לאחרונה, עבד עם החברה של Bitfinex יש את הכח לסגור את תאוריות הקונספירציה הפתוחות גם זמינות. נציין שוב כי לביטפינקס אין כל הסבר על הנושא בשלב זה.