Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Цікава стаття, дякую
Я думаю, що цей ринок ще виросте, як мінімум, в декілька разів, тому що капіталізація досить мала для того, щоб лопнути цій бульбашці. Крім того, ми ще навіть не легалізовані повністю, коли легалізуємось - через якийсь полетимо уверх. Але це не точно)
Чекаємо на серпень місяць і на рішення SEC по наданню ETF для СВОЕ. Якщо рішення буде позитивним, то тоді міцніше триматимемося за крісла, адже політ на Марс буде надпотужним!
Я упевнений, що криптовалюта сильно вкоріниться в світ, вже через 5 років ми не побачимо фіатні гроші, саму ідею блокчейна можна вбудувати в будь-яку сферу: медицина, освіта, державний реєстр у всіх напрямках, вибори на посади. Я вважаю, що ідея є геніальною.
Ті хто займає лідерство у звичайній валютній сфері ті,напевно,будуть домінувати і в цій,США наприклад.Але їх можуть піджати країни з максимально ліберальним законодавством до криптовалют та ICO,хотілосяб щоб і ми були в цьому списку.