אפל מייסד סטיב ווזניאק, בראיון ב -4 ביוני "הנסתרות רק Bitcoin זהב טהור", הוא אמר, למרות שהוא נמכר ביותר ממניותיה חזר ואישר את אמונתו כי מטבע ההצפנה.
בהתייחסו לכנס 20/20 המתמשך של אמנת אמסטרדם, מנכ"ל CNC, דובר דורסי, אמר כי "Bitcoin שמרה" הן את האינטרנט והן את "היחידה המוניטרית" בעולם. דורסי דיבר בשני אירועים במארס ובמאי, שבהם ניבא ביטקואן שעד שנת 2028 יהיה המטבע המועדף בעולם.
ווזניאק מסביר את רעיונותיו, "אני מאמין שג'ק דורסי אמר, זו מחשבה טהורה, לא מפני שאני מאמין שצריך לעשות את זה, אלא משום שאני רוצה שזה יהיה".
ווזניאק שב ואמר כי קנה את ביטקין מדי פעם, וניסה להשתמש בה כמכשיר תשלום, וכי הוא "לא משקיע". "יש לי Bitcoin ושני ethers", אמר CNBC. עם זאת, עבור Wozniak, Bitcoin מייצג בכיתה ישות נפרדת ישות מן האחרים:
"רק ביטקוין הוא קריפטו טהור ... ואני בהחלט מסכים עם זה. אחרים נוטים לוותר על כמה היבטים של Bitcoin. לדוגמה, הם מפתחים מערכות מבוזרות לחלוטין ובלתי מבוקרות. זה הדבר הראשון שהם צריכים לוותר על מודל עסקי ".
שניהם כי שניהם Bitcoin בדיכוי ביוני המחיר תת-ko הראשי, Bitcoin חוותה הפסד של כ -20% בחודש האחרון, כמה מקורות טוענים כי התנאים הנוכחיים מציגים הזדמנות טובה עבור הקונים.