Voted Coins
follow us on twitter . like us on facebook . follow us on instagram . subscribe to our youtube channel . announcements on telegram channel . ask urgent question ONLY . Subscribe to our reddit . Altcoins Talks Shop Shop

This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

Author Topic: נשיא ה- SEC ג'יי קלייטון: Bitcoin לא ניירות ערך  (Read 1050 times)

Offline Marshal

• Legendary
  • *
  • Activity: 1333
  • Turkish Old Moderator @Leteravian
  • Trade Count: (0)
  • Referrals: 2
  • Last Active: January 18, 2022, 11:18:25 AM
    • View Profile

• Total Badges: 21
    Badges: (View All)
    10 Posts First Post Fifth year Anniversary
יו"ר פי CNBC על החדשות מיום 6 ביוני, ניירות ערך בארה"ב (SEC) ג'יי קלייטון הוא Bitcoin הנומינלי ריבונית מאמינים כי ניירות בגלל המטבעות שלהם יש תפקיד כגיבוי, אמר.

טכנולוגיית ארנק פזורה "הזדמנויות מדהימות" אם כבר מדברות קלייטון על יצירה יעילה יותר מדי בשוק היום, מטבעות-הצפנת CNBC במהלך הראיון עם "החלפת סמלי ריבון של המטבע" הרעיון היה משותף עם הקהל:

"החלף דולר, Avroyu ו ין יפני עם Bitcoin. זה סוג של מטבע הצפנה הוא לא ביטחון. "

ניירות קלייטון לא להתייחס לשאלה האם או לא להצהיר נכס ספציפי אחר מאשר Bitcoin עצמו של מה שנחשב בעיניו ניירות בכיתת נכסים הדיגיטליות פי אמת מידה זו, אמר, והסברתי זאת:

"אני נותן לך כסף ואתה נמצא ללכת בניסיון [...] ואתה לי ובתמורה אני נותן לך כסף," אתה יודע, אני אחזור לך רווח. "אם אתה אומר את זה הוא ערך וצריך הרגולציה שלנו. אנו בודקים את היצע הסחורות וגם את המסחר בביטחון זה ".

בהתייחסו להבהרת ההשלכות של אספקת הכסף הדיגיטלית הראשונה לניירות ערך, אמר קלייטון לשרת המוצלח של CNBC בוב פיסני:

"בוב, רק הבהרתי."

קלייטון, ולא לשנות את ההגדרה של ניירות לתמוך בקהילה בחרו ICON "כבר זמן רב עובד בסדר לא תגרום שום נזק ההגדרה המסורתית של ניירות ערך," הוא אמר.

יו"ר ה- SEC לפני SEC ונציבות מסחר הסחורות Futures בפברואר (CFTC) נותנות דוגמאות של מטבע הצפנה במהלך blockchain בפגישה שבח את טכנולוגית הארנק המפוזרת. ההסברים של קלייטון היו:

"במילים פשוטות, עלינו לעקוב אחר ההתקדמות הטכנולוגית, כולל טכניקות חדשות וחדשניות לצבור הון. עם זאת, כדי להגן על משקיעים ושווקים לעשות את זה היטב (יתרון) אסור לנו לוותר מוכח שלהם כי הגישה שלנו היא הפעולה העקרונית של התפתחויות אלה כרגולטור פיננסי, מניות, חובות (לרבות סיכוני אשראי) ולשווק הפעילויות האחרות שלנו ומאפיינים ייאפשרו לנו טוב יותר לצפות אז אני חושב שזה יסייע המשימה הרגולטורית שלנו, הכוללת הגנה על המשקיע. "

Etherea ו ריפל ונכלל הסיכות לשים תת בדיוני ניירות אלה אך כפי Ethereum יוסף לובין של ETH דחה מעולם הצהיר כי נושאת ערכי ניירות אחריו ריפל בסיווג ניירות.

'הדים של מכירות XRP לרגע טוענים כי מכירת ניירות ערך לא רשומים כי הם נאבקים עם המקרה שבו משקיעים ממורמרים רעב. עם זאת, התקדמות משמעותית מאוד נעשה בעתיד הקרוב, וריפל, נשיא ה- SEC לשעבר, הופיע בבית המשפט במהלך המשפט.

Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

ETH & ERC20 Tokens Donations: 0x2143F7146F0AadC0F9d85ea98F23273Da0e002Ab
BNB & BEP20 Tokens Donations: 0xcbDAB774B5659cB905d4db5487F9e2057b96147F
BTC Donations: bc1qjf99wr3dz9jn9fr43q28x0r50zeyxewcq8swng
BTC Tips for Moderators: 1Pz1S3d4Aiq7QE4m3MmuoUPEvKaAYbZRoG