Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Можливо, коли наступить час легалізації крипти в Україні, Карбо зможе отримати функції платіжного засобу, який буде використовуватися патріотично налаштованими громадянами
Справжній бум у цієї монети вже був, на мою думку подальших переспектив використання цієї криптовалюти не існує, коли є старший та сильніший брат Монеро.
Quote from: Yarik044 on July 18, 2018, 03:53:56 PMСправжній бум у цієї монети вже був, на мою думку подальших переспектив використання цієї криптовалюти не існує, коли є старший та сильніший брат Монеро.А я думаю до Карбо в майбутньому оновить свою поточну максимальну ціну, хоча думаю що і Монеро на місці стояти не буде.
Quote from: golovayv on July 21, 2018, 04:01:02 PMQuote from: Yarik044 on July 18, 2018, 03:53:56 PMСправжній бум у цієї монети вже був, на мою думку подальших переспектив використання цієї криптовалюти не існує, коли є старший та сильніший брат Монеро.А я думаю до Карбо в майбутньому оновить свою поточну максимальну ціну, хоча думаю що і Монеро на місці стояти не буде.Монета цікава для жителів нашої країни, а в ній вже не так криптоманьяків, тому пару пампів йомовірно буде, не більше.
Карбо активно розвиваєтьсяНавіть перша книжка була продана за Карбо: http://cryptotexty.com/ukrainian-book-sold-for-cryptocurrency/
Українська криптовалюта це звичайно патріотично та поцікавившись я знайшов кілька моментів які хочу надати для ознайомлення:
Quote from: yavo1003 on August 29, 2018, 04:42:48 PMУкраїнська криптовалюта це звичайно патріотично та поцікавившись я знайшов кілька моментів які хочу надати для ознайомлення: 1 Карбо внесена NSA USA (агенство нацбезпеки) до списку абсолютно анонімних криптовалют - це плюс для анонімності але мінус для легалізації