16 Μαΐου στην Tianjin περιοχή Μιλώντας στο 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο δραστηριότητες Πληροφοριών της κινεζικής ηλεκτρονικό εμπόριο γίγαντας Alibaba ιδρυτής εταιρείες Jack Ma, δεν την τεχνολογία blockcha, Bitcoin έχει δηλώσει ότι ένα μπαλόνι.
Εγώ, εδώ και πολλά χρόνια ότι ερευνά την τεχνολογία blockcha και «μεγάλο εποχής δεδομένων» κατά τη διάρκεια blockchain σε όλα τα επίπεδα όσον αφορά το απόρρητο των δεδομένων και την ασφάλεια για την κοινωνία - κυβέρνηση, ιδρύματα και ιδιώτες - για την επίλυση των προβλημάτων που εκφράστηκαν πιστεύουν ότι το δυναμικό. Τζακ, κατά το τέταρτο τρίμηνο, καθώς οι τελευταίες δημοσιευμένες οικονομικές οικονομικής ισορροπίας Σημειώνεται ότι κέρδισε 39,9 δισ δολάρια σε κέρδη και «εργαλείο τρισεκατομμύρια έργο» εμπορική αξία των Alibaba εταιρείας είναι ένα στοιχείο που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για την ασφάλεια, τόνισε.
Εγώ, δυστυχώς, το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής που λαμβάνονται από τις αναδυόμενες blockcha του κλάδου, blockchain «γιγαντιαίο ορυχείο χρυσού» που προήλθε από κερδοσκόπους που, καθώς, πρόσθεσε. Ο Ma ήταν προσεκτικός για τον Bitcoin ακόμα και τον Δεκέμβριο του 2017, όταν είχε την καλύτερη περίοδο των κρυπτογραφημένων χρημάτων:
"Δεν ξέρω τίποτα για τον Bitcoin. Μπήκα λίγο συγκεχυμένη. Ακόμη και αν λειτουργήσει, οι κανόνες του παγκόσμιου εμπορίου και τα χρηματοπιστωτικά συστήματα θα πρέπει να αλλάξουν τελείως. Δεν νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι γι 'αυτό. Για το λόγο αυτό, εξακολουθώ να δίνω προσοχή στην Alipay, το δολάριο ΗΠΑ και το ευρώ. Έχουμε μια ομάδα που εργάζεται στο Blockchain, αλλά ο Bitcoin δεν είναι κάτι που θέλω να ακολουθήσω. Το Bitcoin δεν είναι δικό σου. "
Σύμφωνα με την έκθεση του Bloomberg τον περασμένο χρόνο, ο Jack Ma, ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ασία με μια καθαρή αξία 41,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων κέρδισε τον τίτλο. τα μέλη της Alibaba σήμερα πραγματοποιούνται από το δημοσιονομικό και δημοτικότητα με ένα πολύ απασχολημένος εφαρμογές κινητών πληρωμών Alipay, με κατ 'εκτίμηση 450 εκατομμύρια χρήστες.
Γράφοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα το 2016, Αντ Οικονομικών, προκειμένου να βελτιωθεί η ιχνηλασιμότητα και την αξιοπιστία της επιχείρησης με τη βιομηχανία blockcha κινεζική φιλανθρωπική οργάνωση άρχισε να χρησιμοποιεί την τεχνολογία. Κατά το επόμενο έτος αυτής της ανακοίνωσης, η επιχείρηση άρχισε να προσλαμβάνει ειδικούς μπλοκ.
Ωστόσο, παράλληλα με τη θέση του Ma, Alibaba Group, που βρίσκεται εντός της Alibaba, όπως Cloud βόλτες σε νέες αγορές «δίκτυο p2p κόμβοι έχει χάσει την ανοχή της στο πλαίσιο του κρυπτο χρήματα σε έναν τρόπο με παραδείγματα όπως μια πλατφόρμα εξόρυξης κρυπτο-νομίσματος που ισχυρίζεται αρνήσεις, και μπορούμε να πούμε ότι το κάτω τοίχωμα αυτής. Αμέσως μετά, στη θυγατρική Απριλίου του Alibaba Taobao είχε πάρει την απόφαση να απαγορεύσει όλες τις διαφημίσεις που σχετίζονται με εικονίδιο από τις πλατφόρμες τους.