Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
sanırım bu yazdığım 700. post ile hero rütbesine çıkmış olacağım. postlarım büyük çoğunluğunu haber sitelerinden aldığım shitpostlar oluşturuyor.
Quote from: gospodin on December 27, 2019, 08:30:02 PMsanırım bu yazdığım 700. post ile hero rütbesine çıkmış olacağım. postlarım büyük çoğunluğunu haber sitelerinden aldığım shitpostlar oluşturuyor. hala çok aktif bir yer olmadığından mecburen haber paylaşıyoruz.
Quote from: madenci_34 on February 14, 2020, 03:00:14 PMQuote from: gospodin on December 27, 2019, 08:30:02 PMsanırım bu yazdığım 700. post ile hero rütbesine çıkmış olacağım. postlarım büyük çoğunluğunu haber sitelerinden aldığım shitpostlar oluşturuyor. hala çok aktif bir yer olmadığından mecburen haber paylaşıyoruz.çok erken üye olanlardan birisi olmama rağmen büyük eşeklik ettim, okuyup çıktım şimdiye kadar sadece.
Ben de diğer forumdan geldim ve inşallah ben de aktif üyelerden birisi olacağım sevgili arkadaşlarım
Hoş bulduk hocam ne demek ara ara mutlaka buraya da uğrayacağım inşallah sesimiz duyulur bu platform da tutulur
Sanırım ben 40 activty de kaldım bir süre sonra artacak muhtemelen halen baby görünüyorum
Evet hocam kullanıcı adımı değiştirdim diğer forumdaki üyeliğimin riskini azaltmak Adına. Çünkü diğer platformda çok sayıda art niyetli yabancı kullanıcı var
Aynen öyle hocam aylık maaşlı çalışan gibi muhtemelen kaymaklı imzaları da tayfası kapatmıştır bunları
Quote from: Xx on May 17, 2020, 12:54:47 AMAynen öyle hocam aylık maaşlı çalışan gibi muhtemelen kaymaklı imzaları da tayfası kapatmıştır bunları yahu biraz bounty managerleri ödüllerini bu forumda yayınlamaları hususunda bir kaç Telegram dan yazı yazsanız burası da hareketlenecek. Yinede geçen seneye göre yayınlanan ödül fazla.Şükür edelim.
Quote from: Oxumare on May 17, 2020, 02:22:56 PMQuote from: Xx on May 17, 2020, 12:54:47 AMAynen öyle hocam aylık maaşlı çalışan gibi muhtemelen kaymaklı imzaları da tayfası kapatmıştır bunları yahu biraz bounty managerleri ödüllerini bu forumda yayınlamaları hususunda bir kaç Telegram dan yazı yazsanız burası da hareketlenecek. Yinede geçen seneye göre yayınlanan ödül fazla.Şükür edelim. Daha da artar inşallah hocam ama forumu çok beğendim de imza konusunda çok kıt. Bir de çok aktif değil forumdaki arkadaşlar.