Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Quote from: Xx on May 18, 2020, 08:49:36 PMQuote from: Oxumare on May 17, 2020, 02:22:56 PMQuote from: Xx on May 17, 2020, 12:54:47 AMAynen öyle hocam aylık maaşlı çalışan gibi muhtemelen kaymaklı imzaları da tayfası kapatmıştır bunları yahu biraz bounty managerleri ödüllerini bu forumda yayınlamaları hususunda bir kaç Telegram dan yazı yazsanız burası da hareketlenecek. Yinede geçen seneye göre yayınlanan ödül fazla.Şükür edelim. Daha da artar inşallah hocam ama forumu çok beğendim de imza konusunda çok kıt. Bir de çok aktif değil forumdaki arkadaşlar.Zaten bir imza minimum 2 ay sürüyor. İmza kıtlığı çekmezsin burda.Forumda karışan eden yok.Herkes kendi halinde..
Quote from: Oxumare on May 17, 2020, 02:22:56 PMQuote from: Xx on May 17, 2020, 12:54:47 AMAynen öyle hocam aylık maaşlı çalışan gibi muhtemelen kaymaklı imzaları da tayfası kapatmıştır bunları yahu biraz bounty managerleri ödüllerini bu forumda yayınlamaları hususunda bir kaç Telegram dan yazı yazsanız burası da hareketlenecek. Yinede geçen seneye göre yayınlanan ödül fazla.Şükür edelim. Daha da artar inşallah hocam ama forumu çok beğendim de imza konusunda çok kıt. Bir de çok aktif değil forumdaki arkadaşlar.
Quote from: Xx on May 17, 2020, 12:54:47 AMAynen öyle hocam aylık maaşlı çalışan gibi muhtemelen kaymaklı imzaları da tayfası kapatmıştır bunları yahu biraz bounty managerleri ödüllerini bu forumda yayınlamaları hususunda bir kaç Telegram dan yazı yazsanız burası da hareketlenecek. Yinede geçen seneye göre yayınlanan ödül fazla.Şükür edelim.
Aynen öyle hocam aylık maaşlı çalışan gibi muhtemelen kaymaklı imzaları da tayfası kapatmıştır bunları
Quote from: Oxumare on May 19, 2020, 02:52:18 PMQuote from: Xx on May 18, 2020, 08:49:36 PMQuote from: Oxumare on May 17, 2020, 02:22:56 PMQuote from: Xx on May 17, 2020, 12:54:47 AMAynen öyle hocam aylık maaşlı çalışan gibi muhtemelen kaymaklı imzaları da tayfası kapatmıştır bunları yahu biraz bounty managerleri ödüllerini bu forumda yayınlamaları hususunda bir kaç Telegram dan yazı yazsanız burası da hareketlenecek. Yinede geçen seneye göre yayınlanan ödül fazla.Şükür edelim. Daha da artar inşallah hocam ama forumu çok beğendim de imza konusunda çok kıt. Bir de çok aktif değil forumdaki arkadaşlar.Zaten bir imza minimum 2 ay sürüyor. İmza kıtlığı çekmezsin burda.Forumda karışan eden yok.Herkes kendi halinde..Böyle olması güzel aslına bakarsan çünkü diğer forumda herkes birbirini yiyor böyle sessiz sakin aynı zamanda bounty yapan site zor bulunur
@hasyurt 1000 postu geçmiş ama rütbesi hala hero. ya post sayısı değişti ya da yakında güncellenecek. benim de az kaldı 1000 posta hayırlısı bakalım.
şu an hasyurt ile leg üye olmamız gerekiyordu ama puanlama sistemini değiştirdikleri için hero olarak kaldık:) ulan diğer tarafta da heroya çakılıyım burada da durum aynı. kaderimi zükeyim.
Quote from: gospodin on May 29, 2020, 01:17:44 PMşu an hasyurt ile leg üye olmamız gerekiyordu ama puanlama sistemini değiştirdikleri için hero olarak kaldık:) ulan diğer tarafta da heroya çakılıyım burada da durum aynı. kaderimi zükeyim.2000 post çok fazla yahu.. O zaman Legend olanlar eski post sayıları ile bu rütbeye yükselmişler.Bu arada diğer tarafta HERO musun sen Varsa sende JR yedek üyelik bana versene
Rütbe atlayamıyoruz be