Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Komodo wallet acayim dedim ne karisik ne sacma sapan geldi. hic gozume profedyonel gelmedi acaba boga sezonunun etkisiyle mi bize iyi bir proje olarak geldi anlayamadim. Umarim kendini toplar ve kendisini gelistirir.
Komodonun değeri çok bilinmiyor ekipde nedense yeni bir proje daha çıkartıyorlar neden bu komodoya entegre etmiyorlar bu özellikleri gidipde yeni bir chain işine giriyolar.
Komodo geçtiğimiz hafta Sapling adı altında bütün sisteminde büyük bir güncelleme yaptı. Bu güncelleme hem Komodo'yu hem de Komodo platformu altında yer alan tüm coinleri etkiledi. Ocak ayında da yeniden markalandırma çalışmalarının sonuna geliyor. Bu arada Chainzilla ekibi de şubat 2019'da icoyu yapacağını duyurdu.
o nasıl oluyor hem komodonun chainin kullanıp hemde coin olarak çıkmak o zaman komodoyla bir alakası olmuyor sanırsam ben mi yanlış anladım acaba