Arkadaşlar forum mixer kampanyalarının buraya taşınmasından sonra tekrar aktifleşecek bence. Sizce nedir durum? Ayrıca hesabı olmayan arkadaşların bir an önce hesap açması gerektiğini düşünüyorum. Bir süre burada takılmış sonra unutmuştuk. Kim derdi ki gün gelecek ve burası coşacak. Trendo artık burada diğer yerden daha fazla kazanırsın herhalde sevgili modum 
abi ne diyeceğim bilemiyorum, mixer kampanyalarından birine girdim ama büyük ihtimalle mod olduğum için girdim, aslında bu durum beni rahatsız ediyor ve bunu buraya sen veya bir başkası yazdığında sıkılıyorum ama öte yandan önüme gelen fırsatı da geri tepemiyorum.
burası bildiğimiz gibi bir yer, bizim çiftliğimiz, fazla kafa ütülemeden her türlü muhabbete hala açığız ve hala eskisi gibi herhangi bir ürün yerleştirmeye maruz kalmadan yolumuza devam etmek istiyoruz. yani, hayatta hepimizin bazı kaygıları ve istekleri var, tuttuğumuz takımlar veya nefret ettiğimiz takımlar var ve bunları burada da özgürce dile getirebiliyoruz ama bunu ürün yerleştirme veya açık bir propaganda metoduna dönüştürmeden yolumuza devam ediyoruz.
ayrıca, diğer tarafta toplamda kaç tane mixer kampanyası var bilmiyorum, ben diğer tarafta merit alamadığım için mixer kampanyalarına hiç katıl(a)madım, birisi kaba taslak bir hesap yaparsa buraya düşecek kampanyaları ve ihtiyaç haline gelebilecek katılımcı sayılarını hesaplayarak ihtimaller üzerinde fikir yürütebilir.