fenolar alacakları paraya göre reklam ve işbirliği yaparlar, onlara güven olmaz tabii ki ama onlar shillemeye başlamışsa pixels marketing işini sağlam tutacak demektir... gerçeği, benim için hiç fark etmeyecek, ben makul bir ortalama görürsem çıkar çıkmaz okutup geçerim, zaten sağlam coinler hariinde elimde uzun süreli bir şey tutamıyorum, hem genel olarak bana rahatsızlık veriyor hem de cüzdandaki yüz bin milyon baloncuk bana karmaşadan başka bir şey yaşatmıyor. 
Biraz önce birisi denk geldi benim de takip ettiğim bir token RSc için x2.5 yaptı yazmış iyi de zaten 0.8 lere gidip oradan aşağıya saldı x2.5 için 0.2 de shilleme yapması lazım. Ki oradan demediğini biliyorum.
Sırf millet gelsin de onlar sayesinde yükselsin diye neler yapıyorlar neler.
Hele birisi var splinter adam cheers de cheers sürekli shilliyor. Kesin bir şeyler aldı. Reklam mı derlrr işbirliği mi ne sikimse artık.
Bunlara hiç güvenilmez ama kripto ile ilgili olduğun için illaki bu gibi bir çok kimse senin takip etmeden bile önüne geliyor.
Pixels olayına gelince bence eğer piyasalar olumlu giderse biraz geri çekilip yukarı doğru x4-5 götürebilirler. Bana gelmiş olsa ben yarısını satar kalan yarısını bekletirdim. Gelen miktar değer mi bilmiyorum ama
Bu arada ben wen yatırımı yapmıştım nazar değmesin habire gidiyor. Dün az bir miktarını satıp koyduğumu geri aldım onu da jup yaptım. Belki phantom cüzdana jup tutana airdrop vs gelir