Обмежувати...обмежувати...задовбали...думаю всі перекази, які пов'язані з криптобіржати та обмінниками будуть ще жорсткіше моніторити - хоча і зараз безліч блокувань від Приват та моно (не завжди але періодично лупашать). Мене влітку Моно блокував, хоч швидко і розбанили карту.
Завжди говорив: Готовий платити до 5% податку від свого крипто прибутку, не більше. Якщо захочуть брити більше, то просто всі підуть в готівковий обмін - така можливість є навіть не у самих великих містах.
Абсолютно не розумію навіщо подібні обмеження. Одне діло це зробити для
х-людини, яка зловживає суммами на переводи + немає відкритого ФОП. Зовсім друге, це коли всіх під один закон.
Про бізнес, то зовсім інша тема. Там щось космічне. Як новий бізнес зможе заплатити
5-15% якщо більшість працюють (декілька років) в мінус. Відкрив власну справу? = Отримуйте по
15%.

А про обхід, вірно пишите. Хто бажає як обійти через обмінники — однозначно це й зробить, ні у кого не питаючи.
P.S. Не забуваємо, що подібний закон можуть не прийняти (я на це щиро надіюсь). Як тільки будуть якісь оновлення, обов'язково про це напишу.