Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Burada hızlıca ilerleyip, btt'ye göre çok daha fazla gelir elde etmek mümkün. önemli olan buradaki projelern ödemeleri düzgün yapması ya da en azından btt düzeyinde yapması:) (btt'de de son birkaç projemde olması gerekenin oldukça altında aldım)
Kampanyalar arasından Türkçe konularda yazılabilir imza kampanyasi tavsiyeniz var mı güvenilir bir kampanya önerisinde bulunursanız sevinirim.
İlerleyen zamanlarda belki de Btt'den daha ile bir seviye geçecek. Bunun için çok sık olmasa da ziyarette bulunup yorumlara katılmak gerek ki görelim
16-Aug-2018: CrypStock Süresi bittiği için silindi... Tartaria (Mayıs gibi başlamış bir proje fakat imza kampanyası devam ediyor) ve Citowise Eklendi
Quote from: zgrdyg on August 01, 2018, 10:03:33 PMBurada hızlıca ilerleyip, btt'ye göre çok daha fazla gelir elde etmek mümkün. önemli olan buradaki projelern ödemeleri düzgün yapması ya da en azından btt düzeyinde yapması:) (btt'de de son birkaç projemde olması gerekenin oldukça altında aldım)Malesef buradaki projeler de aynı şekilde btt'de de var. Tamamen şans işi, kimi dürüst verdiği sözü tutuyor kimisi böyle pislik yapıyor.
Quote from: levyashin on August 02, 2018, 01:14:54 PMQuote from: zgrdyg on August 01, 2018, 10:03:33 PMBurada hızlıca ilerleyip, btt'ye göre çok daha fazla gelir elde etmek mümkün. önemli olan buradaki projelern ödemeleri düzgün yapması ya da en azından btt düzeyinde yapması:) (btt'de de son birkaç projemde olması gerekenin oldukça altında aldım)Malesef buradaki projeler de aynı şekilde btt'de de var. Tamamen şans işi, kimi dürüst verdiği sözü tutuyor kimisi böyle pislik yapıyor.Burada benim kafamı kurcalayan nokta btt ve buradaki projelerin her birisi ayrı adminler tarafından giriliyor spreadsheet aynı numarada mı takip ediliyor? Bu konudaki teknik mevzuatı biliyor musunuz?
02-Sep-2018 > Infinitus ve Chynge kampanya süreleri bittiği için silindi, ALTT Bounty for NEWBIES ve TauCoin eklendi... Bol Kazançlar...