Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Hiç bu foruma özel bounty var mı? Şöyle bir listeye baktım tanıdık gelenlerin hepsini btt de gördüm. Tabi adamlar normal olarak btt'ye yoğunlaşacaklar ama merak ettim hiç arada sadece buraya ayrı kampanya yapan var mı diye.
Quote from: levyashin on July 28, 2018, 08:30:32 PMHiç bu foruma özel bounty var mı? Şöyle bir listeye baktım tanıdık gelenlerin hepsini btt de gördüm. Tabi adamlar normal olarak btt'ye yoğunlaşacaklar ama merak ettim hiç arada sadece buraya ayrı kampanya yapan var mı diye.Böyle bir durumun olacağını sanmam en azından şimdilik mümkün gözükmüyor. Mevcut kullanıcı sayısından dolayı hiç bir projenin btt yi es geçeceğini düşünmüyorum...Not : 30.07.2018 > +1 kampanya eklendi ''Sarf''
Güncelleme 5 proje daha eklendi
İmza kampanyalarında Türkçe bölümüne yazdığımız postlar sayılıyormu acaba? bilgilendirirseniz sevinirim,şimdiden teşekkür ederim
Quote from: Marshal on July 17, 2018, 06:01:30 PMGüncelleme 5 proje daha eklendiİmza kampanyalarında Türkçe bölümüne yazdığımız postlar sayılıyormu acaba? bilgilendirirseniz sevinirim,şimdiden teşekkür ederim