Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
@gospodin hocam spreadsheet'e baktın mı güncellenmiyorsa telegramdan yöneticiye söyle o ilgileniyor, benim güncellenmemişti söyledim yöneticiye bir süre sonra güncelledi.
benim imza kampanyam 2. tura geçmiş ama daha ilk tur bitmeden geçtiği için 1 haftadır yazdıklarım çöp olmuş:)) yeniden başvuru yapmak gerekiyordu da ben bu kadar saçma bir sistem görmedim arkadaş. bak ilk tur sonunda imzayı taşıyan adamı devam et. ne yapayım gideyim @trendcoin'e salça olayım. edit: süre doğruymuş.
Quote from: gospodin on May 23, 2020, 06:21:12 PMbenim imza kampanyam 2. tura geçmiş ama daha ilk tur bitmeden geçtiği için 1 haftadır yazdıklarım çöp olmuş:)) yeniden başvuru yapmak gerekiyordu da ben bu kadar saçma bir sistem görmedim arkadaş. bak ilk tur sonunda imzayı taşıyan adamı devam et. ne yapayım gideyim @trendcoin'e salça olayım. edit: süre doğruymuş.sdasda yeni gördüm mesajı..ıq cash bounty stake oranı çok orantısız değil mi hocam, btt ile arada bir denge mi kurmaya çalışmışlar ne anlayamadım, bakmadım da...süresi güzel olduğu için relictum bittikten sonra deneyebilirim.
Neden activity artmıyor bilen var mı post atıyorum ana nafile
Quote from: Xx on May 26, 2020, 05:12:23 PMNeden activity artmıyor bilen var mı post atıyorum ana nafile60 gün sınırına takıldığınız için etmemiştir. 60 gün tamamlanmadan 300'ün üstüne çıkmıyor rütbe de atlayamazsınız doğal olarak.