Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
herkes beyninin olağandan fazlasını kullanmaya kalksa zorlandığını fark eder. telekinizi videoları izliyordum bir ara. kağıt parçasını hareket ettirmek için kendimi zorladım. o gece başıma bir ağrı girdi. saatlerce. o günden beri tövbeliyim %10 veya %1 neyse o aran bize gayet yetiyor.
Quote from: furian on July 18, 2018, 07:16:37 AMherkes beyninin olağandan fazlasını kullanmaya kalksa zorlandığını fark eder. telekinizi videoları izliyordum bir ara. kağıt parçasını hareket ettirmek için kendimi zorladım. o gece başıma bir ağrı girdi. saatlerce. o günden beri tövbeliyim %10 veya %1 neyse o aran bize gayet yetiyor.O toplara hic girme dostum cikamazsin bir tane arkadasim vardi astrale cikicam diye diye en sonunda kafayi kirdi tavsiye etmiyorum. Bana kalirsa o tarz yapilan seylerin tamami yani cisimleri hareket ettirme bukme vs tamamen ilizyon goz yanilsamasi nasil yaptiklarini bilmiyorum ama bu sekilde olduguna inaniyorum.
Beyin organlar arasında en ilginç olanı, keşfedilecek çok şey var daha. Üç yüz beş yüz yıl sonrasının insanları belki de çok farklı şeyleri yapabiliyor olacaklar bu sırlar keşfedildiğinde.