Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
bounty ve airdrop takibi yaptık ama o da piyasanın ölü zamanına geldi hiç bir şey elde edemedik.
2010da bir yıl işsiz kalmıştım. Pek bir zorluk yaşamadık çok şükür. Ailemizin desteği vardı. Ama benimle aynı dönemde işsiz kalan bir arkadaşım sigarayı bıraktı. Mecburiyet hayırlara vesile oldu.
Quote from: fallenangel1789 on August 28, 2018, 02:26:44 AM2010da bir yıl işsiz kalmıştım. Pek bir zorluk yaşamadık çok şükür. Ailemizin desteği vardı. Ama benimle aynı dönemde işsiz kalan bir arkadaşım sigarayı bıraktı. Mecburiyet hayırlara vesile oldu.İşte bu güzel haber İşsizliği sigarayı bırakmaya vesile olmuş. Ne güzel. Ama malesef herkes bu kadar şanslı değil
Quote from: alidurmaz on August 28, 2018, 10:46:41 PMQuote from: fallenangel1789 on August 28, 2018, 02:26:44 AM2010da bir yıl işsiz kalmıştım. Pek bir zorluk yaşamadık çok şükür. Ailemizin desteği vardı. Ama benimle aynı dönemde işsiz kalan bir arkadaşım sigarayı bıraktı. Mecburiyet hayırlara vesile oldu.İşte bu güzel haber İşsizliği sigarayı bırakmaya vesile olmuş. Ne güzel. Ama malesef herkes bu kadar şanslı değil Maalesef. Aileler var, çocuklar var, hele de okuyorlarsa vay aman vay. Allah kimseyi böyle imtihan etmesin diyelim. Toplumumuz eskiden dayanışmaya bir parça da olsa değer verirdi bu gibi durumlarda. Ancak artık o da kalmadı. Herkes kendi cenderesinde.