Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Vergi kaçırmak bana çok yanlış geliyor, zira içinde yaşadığımız devletin koyduğu kurallara uymak en az dinin kurallarına uymak kadar önemlidir. Vergilerde birçok vatandaşın hakkı var, vergiyi ödememek de bir nevi bunların hakkını gaspetmek olur.
Vergi kaçırmakla vergiden kaçırmak arasında ciddi fark vardır. Vergi kaçırmak suçtur ama vergiden kaçırmak suç değildir.
Quote from: Rdu on July 26, 2018, 09:09:45 PMVergi kaçırmak bana çok yanlış geliyor, zira içinde yaşadığımız devletin koyduğu kurallara uymak en az dinin kurallarına uymak kadar önemlidir. Vergilerde birçok vatandaşın hakkı var, vergiyi ödememek de bir nevi bunların hakkını gaspetmek olur.öyle ama insan aklı işte diğer yöne doğru çalışıyor. neden vergi vereyim, bulurum yolunu. sonu maliyede bitiyor işte. bir yerden ortaya çıkar.
Quote from: lucitar on July 27, 2018, 05:06:07 PMQuote from: Rdu on July 26, 2018, 09:09:45 PMVergi kaçırmak bana çok yanlış geliyor, zira içinde yaşadığımız devletin koyduğu kurallara uymak en az dinin kurallarına uymak kadar önemlidir. Vergilerde birçok vatandaşın hakkı var, vergiyi ödememek de bir nevi bunların hakkını gaspetmek olur.öyle ama insan aklı işte diğer yöne doğru çalışıyor. neden vergi vereyim, bulurum yolunu. sonu maliyede bitiyor işte. bir yerden ortaya çıkar.Aslında tüm sorun vergilerin yüksek olmasından kaynaklanıyor. Vergi oranları daha makul olsa çoğu kişi vergisini öder. Vatandaş olarak bizim ödediğimiz vergiler neyse de asıl vergiyi babalar kaçırıyor büyük iş yapan firmalar