Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Katıldım tesekkur ederim paylasım icin. Insan referanssiz link gorunce sasırıyor
Quote from: sturec22 on July 22, 2018, 10:24:46 PMKatıldım tesekkur ederim paylasım icin. Insan referanssiz link gorunce sasırıyor Herşey ref değildir. Birde ref için kandırmaları yokmu sinir oluyorum. Gerçekleri saklayarak sırf ref kasmak için bin takla atiyorlar. Güvenmediğim kişilerin refinden açıkcası üye olmuyorum.
Quote from: alidurmaz on July 22, 2018, 11:02:25 PMQuote from: sturec22 on July 22, 2018, 10:24:46 PMKatıldım tesekkur ederim paylasım icin. Insan referanssiz link gorunce sasırıyor Herşey ref değildir. Birde ref için kandırmaları yokmu sinir oluyorum. Gerçekleri saklayarak sırf ref kasmak için bin takla atiyorlar. Güvenmediğim kişilerin refinden açıkcası üye olmuyorum. Tabiki refsiz kaydolmak isteyen kisiler olacaktir fakat ben ben işin icinde yatirim zorunlulugu yoksa ref linklere pek takilmiyorum sonucta benden birsey cikmiyor ayrica forumda ref link paylasimida serbest olmasi lazim suan icin siz yinede 2 kategori halinde paylasin refli link refsiz link diye belki benim gibi boyle paylasimlari tesvik amacli refden kaydolmak isteyenlerde olabilir sonucta ilk defa buradan gordum bu cekilisi ve paylasan kisi olarak sizede bir katkisi olmasini isterim. Paylasim icin tesekkurler katilim gostericem bir nevi milli piyango 20000 cikarsa bu platformdan dagitirim birazini valla
Quote from: KomutanLogar on July 23, 2018, 08:24:42 AMayrica forumda ref link paylasimida serbest olmasi lazim suan icinİlerleyen dönemlerde forumda yasak değilse sizin dediğiniz gibi ref li ve refsiz lik paylaşırım.
ayrica forumda ref link paylasimida serbest olmasi lazim suan icin
Çok fazla multi hesap ile katılım oldu, bence bu kampanyanın üstüne yatabilir enkronos, veya bu kadar ödülü dağıtmazsa da güvenilriliği sorgulanır bayadır takip ediyorum bakalım ne olacak sonunda.