Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
На перспективу потрібні кошти, адже працювати в мінус - справа не для кожного, тому не кожен зараз захоче майнити ефір...А взагалі так, можна чекати ціну в 1000 баксів.
Та взагалі така ціна б була привабливою, та чи можливо це...Взагалі, ціна 175 долларів за єфір - це дуже низька ціна, враховуючи його необхідність в світі криптовалюти.+
Якщо подивитися на те, скільки років потрібно було біткоїну аби досягти бодай теперішньої ціни, то ефір не так вже й погано стрибнув (перед загальним падінням криптовалюти). Також потрібно врахувати усі коливання ціни, які були у біткоїна. Постійні стрибки від 100 до 1000 і назад по декілька разів)) Тому вважаю, курс ефіра цілком закономірним. І загалом, усі монети так само коливатимуться у певний час. Не потрібно панікувати, криптовалюта вимагає часу та терпіння!
навіть 200-300 баксів буде успіхом!Чекаю ефір десь на 5-6 місці...адже команда стоїть на місці.
А я вірю у ріст ефіра, як і 2 роки тому вірила, маю передчуття, інтуїцію))) так що чекаю росту в любому випадку...
На рахунок бітка - повністю згоден, підйом буде, а от ефір - дуже сумніваюсь що він поверне собі минулий рівень...навіть 200-300 баксів буде успіхом!Чекаю ефір десь на 5-6 місці...адже команда стоїть на місці.
Bitcoin (BTC) - $4 023,56 USD (7,58%) Ethereum (ETH) - $115,27 USD (8,24%) 0,02861863 BTC (0,31%) Бачимо невеликий ріст ефіра по співвідношенню до бітка.
Quote from: epidemia on November 20, 2018, 06:26:03 AMНа рахунок бітка - повністю згоден, підйом буде, а от ефір - дуже сумніваюсь що він поверне собі минулий рівень...навіть 200-300 баксів буде успіхом!Чекаю ефір десь на 5-6 місці...адже команда стоїть на місці.Біткоїн підросте самособою, а ефір на такому місці точно не буде. Як тільки команда буде трохи рухатись вперед, будуть новини і дуже добрі новини, то ефір буде мати ціну мінімум в 350-450 баксів.
Це якщо команда почне ворушитися, але останнім часом вони більше дають обіцянки, які не виконують або постійно переносять ïх виконання. Такими темпами можна програти конкуренцію наприклад таким проектам, як EOS, TRON, Stellar. Будемо чекати січня 2019, коли очікується оновлення Константинополь, можливо воно зможе змінити ситуацію на краще.
Quote from: RlanaS on November 20, 2018, 07:33:48 PMА я вірю у ріст ефіра, як і 2 роки тому вірила, маю передчуття, інтуїцію))) так що чекаю росту в любому випадку...Я вже напевно ні...давно віддав перевагу ріплу - і поки він мене не підводив. Команда ефіра дуже млява, ну не вірю я в його ріст!
ріпл це не децентралізована крипта...але яка в дідька різниця якщо на ній можна рубонути зелених ))
Не великий ріст але ж коли біткоін падає на ринку то чомусь за ним і вся кріптовалюта їде до низу хоча не так сильно падає але ж падає.
Quote from: 1Radar1 on November 27, 2018, 06:53:47 PMНе великий ріст але ж коли біткоін падає на ринку то чомусь за ним і вся кріптовалюта їде до низу хоча не так сильно падає але ж падає.Мене теж дивує така ситуація. Біткоїн і ефір дуже різні кріптовалюти, тому не повині знаходитися в залежності одна від іншої, та чомусь це відбувається.