Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Quote from: Cuxta on October 18, 2018, 04:38:55 PMТа вже час хоча б трішки підрости, а то вниз та вниз, чи прикащих умовах бічний тренд. Я не кажу про рісто до 20 000. Так до 8 000 чи 10 000.Якщо вірити Макафі, то можна до 2020 року збирати з баунті і дропів все "гімно", а потім всі станемо мільйонерами!Якщо серйозно, я не очікую росту до 2019 року...максимум 10 відсотків.
Та вже час хоча б трішки підрости, а то вниз та вниз, чи прикащих умовах бічний тренд. Я не кажу про рісто до 20 000. Так до 8 000 чи 10 000.
Макафі ще той бізнесмен. Йому аби впарити більше і получити на руки зелених. Да і зараз стільки тих всіх аналітиків, що краще нікого не слухати, хіба що трішки деколи дядьків, котрі в цьому бізнесі (фінансовому) давно вже.
Quote from: Winner on October 29, 2018, 08:59:14 AMМакафі ще той бізнесмен. Йому аби впарити більше і получити на руки зелених. Да і зараз стільки тих всіх аналітиків, що краще нікого не слухати, хіба що трішки деколи дядьків, котрі в цьому бізнесі (фінансовому) давно вже.До речі, кому цікаво, створив тему про Макафі в російськомовній гілці - коротка біографія і т.д.https://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=67065.0
Друзі, хто в курсі причини нинішнього невеличкого зростання на ринку? Хоча якщо взяти окремі монети, ту ж саму BCH, то там зростання було досить непогане, близько 25% за кілька днів...
Ринок заворушився. Як гадаете ТУ ЗЕ МУН на старті чи знову пастка для хомяків? Як для мене до грудня ще могли б кинути ринок в низ для останніх закупок, а потім гарно відгуляти новий рік в зеленому кольорі під зеленой ялинкой.
Ситуація та ж сама , що і була кілька тижнів тому, коли уже почнеться, нарешті ріст
,,В Багдаді все спокійно ...і стабільно погано,,. Я б так виразився про теперішню ситуацію на ринку кріптовалют.