Привіт з Києва. Хлопці, така справа: розрахувалися за мою роботу криптовалютою. Тепер от не знаю, що робити. Друзі порадили торгувати на біржах, таких як cryptopia і coindeal. Хтось чув про такі?
Сoindeal поки подобається більше, тому що там є хоча б російська мова (на жаль, моя англійська мова так і залишилася на рівні Hello).
Буду вдячний за будь-яку інформацію або пораду!
Доброго дня. Яку саме криптовалюту вам дали за вашу роботу?

Найраще всього користуйтесь моніторинг ресурсом
https://coinmarketcap.com/. Там зможете знайти список криптовалют які торгуються на біржах.
Зверніть обов'язково увагу на волатильність (загальна сумма за 24 години торгів) тієї чи іншої валюти, і де найбільше всього вона торгується.
Це необідно для того щоб заводити кошти на продаж саму на ту біржу, де принаймні ви зможете продати вашу валюту.
Якщо валюта - сміття, волатильність дорівнює 0. Продати її не можливо, тому що вона взагалі ніде не торгується.
Далі, що стосується бірж. Користуйтесь гугл перекладачем що встроєний у гугл хром браузер.
Хоча й інтерфейси там зазвичай відрізняються, по суті вони абсолютно одинакові всюди. Тому в цьому не складно розібратися, головне спробувати. Якщо не розумієте - питайте.
Також зважайте увагу чи потрібно проходити КУС на біржах. Для допуску до торгів та для виводу великих сум (що підлягають мониторингу) ця процедура є обов'язвковою.