Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
2021 yılı ortasında yüksek bir BTC fiyatı görebiliriz. Öncesinde alt boğası gelecek sonra Bitcoin ATH'si, en sonunda da BTC boğası. Bu mesajım da dursun burada, gerçekleştiğinde alıntılarım Uzun uzun anlatmak isterdim ama üstümde bir üşengeçlik var şu anda. Sonra editlerim artık...
Şuan o hepimizin beklediği boğa sezonunun içindeyiz tabi bu fiyatların birden fırlaması anlamına gelmiyor ama her şey açık ortada market her gün üstüne katarak devam ediyor böylede devam edecek bir yerde çok büyük uçuş geleceğini düşünüyorum bu seneye olucak büyük ihtimallede.
2021 sonunda ciddi yükselişler olacağını düşünüyorum Korona aşısı dünya geneline dağıtılması ve ekonomilerde iyileşmeler ile risk yatırımlarına bir çok insan başlayacaktır. Bir çok insan tekrar geleceğin crypto da altcoinlerde olduğunu gördü ve öğrendi
Boğa sezonu bencede 2021 sonunu beklemeyecektir ilk çeyrek ath yapabilir gibi geliyor bitcoin ath yaparsa piyasadaki canlılıgı o zaman görün boğa gelmiş demektir yeterki bitcoin yükselsin altcoinleri şuan için çok düşünmüyorum kilit nokta bitcoin tamamen bu markettede çünkü babaları
Ben birçok altcoinin bir daha eski seviyesine çıkamayacağı düşüncesindeyim. Örneğin xrp asla 22 bini, dgb 2700 ü, xlm 7000 i göremez. Bu dediklerim BTC bazındaÇünkü bir sürü saçma sapan coin çıktı. Pastadan alınan pay azaldı
Quote from: stalker on November 15, 2020, 02:07:45 AMBen birçok altcoinin bir daha eski seviyesine çıkamayacağı düşüncesindeyim. Örneğin xrp asla 22 bini, dgb 2700 ü, xlm 7000 i göremez. Bu dediklerim BTC bazındaÇünkü bir sürü saçma sapan coin çıktı. Pastadan alınan pay azaldıPiyasada bu kadar token varken eski coinlerin zirve yapması çok zor dediğiniz gibi. Öyle bir boğa olmalı ki 2017 Aralık boğasini geçip gitsin. O da şu günlerde çok zor
Evi arabayı köyü tarlayı donuma kadar ne war ne yoksa sattım kriptoda btc'ye geçtim valla buralardan düşersede tek gam yemem çünkü bu market durmaz artık bir düzeltme gelir sonra devam eder bull sezonu çoktan başlamıştı şuan gözle görülür artışları görüyoruz altlarada yakında gelir ama öncelik bitcoin.