Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Şuana kadar altcoinlerin proje sayfalarını okuduğunuzda valla benim aklıma gelmişti böyle bir olayda nasıl yapacağımı bilmiyordum dediğiniz bir proje var mı ? Mesela şu son çıkan Spheroid uzun zamandır aklımdaydı fakat her ne kadar html css bilsemde php bilmediğim için nasıl yaparım acaba diyordum adamlar yapmış bile...
Bu bounty, airdrop vs. işlerine ilk girdiğimde bu kripto paranın öğrenciler arasında kullanımının daha kolay olacağını ve ünilere yönelik projelerin geliştirilmesi gerektiğini düşünüyordum. Daha sonra birçok proje çıktı bu şekilde. Bir de o kadar çok scam vardı ki bir coin çıkarıp biz scamız diye reklam edelim diyorduk arkadaşlarla sonra öyle bir tokena denk geldi. Şimdi ismini bulamam herhalde ama road map ve whitepaper ı okurken çok güldürmüştü beni. Son maddesi şöyle bir şeydi. "Hala bu metni okuyorsanız dolandırılmayı hak etmişsiniz demektir."
Mywill diye bi proje cıkmıstı 2017 de. Ölürseniz veya kaybolursanız bir protokol vasıtasıyla kriptoparalarınızı daha once belirlediginiz kisilerin ulasabilmesini saglıyordu. Bu fikir benim aklıma önce gelmisti.
Tersten söyleyeyim, geçen yıl bir ara emlak projeleri çok arttı, kısa bir zamanda patlayıp gideceklerini görmüştüm, argümanları mantıksızdı ve öyle oldu.