Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Yaklaşık 1000 dolar civarında alım yapmış biri olarak yazıyorum. Bu kadar inmesi beklenmedik bir şey oldu, fakat bir müddet sonra yükseleceğini düşünüyorum.
Quote from: Vergilius on October 09, 2018, 08:37:28 PMYaklaşık 1000 dolar civarında alım yapmış biri olarak yazıyorum. Bu kadar inmesi beklenmedik bir şey oldu, fakat bir müddet sonra yükseleceğini düşünüyorum.Tam boğa piyasasında almışsın ama geri gelecektir rahat olabilirsin bence beklemem gerekiyor sadece çünkü ethereum gibi bir coin yok bu piyasada gelicek güncellemeler falanda çok rahat arttıracaktır fiyatını sadece zaman
Quote from: Meliodas on October 09, 2018, 08:39:21 PMQuote from: Vergilius on October 09, 2018, 08:37:28 PMYaklaşık 1000 dolar civarında alım yapmış biri olarak yazıyorum. Bu kadar inmesi beklenmedik bir şey oldu, fakat bir müddet sonra yükseleceğini düşünüyorum.Tam boğa piyasasında almışsın ama geri gelecektir rahat olabilirsin bence beklemem gerekiyor sadece çünkü ethereum gibi bir coin yok bu piyasada gelicek güncellemeler falanda çok rahat arttıracaktır fiyatını sadece zamanMarkete girişim biraz geç ve ters bir zamanda oldu. Haliyle epey yukarıdan almış bulundum. Ben de ethereum'a güveniyorum. Zaten beklemekten başka bir çarem de yok şu an için.