Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Kripto para borsalarından Bitfinex’in verilerine göre Ethereum fiyatı için alınan kısa pozisyonların sayısı, Cuma günü itibariyle zirveye ulaşmış durumda. ETH/USD paritesi için alınan kısa pozisyon sayısı geçtiğimiz gün öğleden sonra 208,689’a kadar yükseldi. Ethereum fiyatı için yapılan bu açığa satış işlemleri geçtiğimiz haftaya kıyasla yüzde 81.96, geçtiğimiz ayın ortalarına kıyasla ise yüzde 162 artmış durumda. […]
Ethereum Fiyatı İçin Alınan Kısa Pozisyon Sayısında Rekor Artış! isimli makale Ömer SAKMAR tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.com'da yayınlanmıştır.
Kısa vadeli pozisyonlar tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum ama sanıyorum hem ani yükselişlerde hemde ani düşüşlerde tedbirli davranmak amaçlıdır diye düşünüyorum. Yanılıyormuyum?
Ethereum düşüyor, bitcoin dominance habire artıyor piyasa allak bulak oldu. Trade falan yapmak cesaret işi, terste kalmamak için binbir takla atmak gerekiyor. Boğa sezonunun gözünü seveyim, tek yapman gereken şey o dönemde hodl.