Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Користуюся лише одним краном і то лише щоб було для комісії.... це кран на біржі атомарс
Мені зівсіх кранів що я знав і попробував подобався firefaucet там теж дуже все просто і часу на ньго багато невитрачав ....теж були всякі опитування ігри і т.д. і непогано накидав сатошиків.
Я вважаю, що заробити на кранах в нинішній час немає можливості. Друге діло, якщо використовувати кран в азартній грі, просто щоб розважитись, а не надіятись на великий заробіток. Хоча всяке буває. Як приклад можна навести BetFury, де є можливість зняти з крана 5К Сатоші в день в своєму кабінеті, та використовувати їх за призначенням. До того ж, мінімальний вивід балансу теж 5К Сатоші. Дане повідомлення прошу не вважати рекламою.
Quote from: Carbitcoin on November 07, 2020, 10:02:25 AMЯ вважаю, що заробити на кранах в нинішній час немає можливості. Друге діло, якщо використовувати кран в азартній грі, просто щоб розважитись, а не надіятись на великий заробіток. Хоча всяке буває. Як приклад можна навести BetFury, де є можливість зняти з крана 5К Сатоші в день в своєму кабінеті, та використовувати їх за призначенням. До того ж, мінімальний вивід балансу теж 5К Сатоші. Дане повідомлення прошу не вважати рекламою. Іноетересно як це ви знімаєте 5к сатох в день з крану там ? За що іменно на цьому ресурсі кран дає аж 5к сатош ? Воони безкоштовно дають чи потрібно ігри грати ? Таких щедрих кранів вже давно не бачив