Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Вот статистика по відвідуванню сайта altcoinstalks.com по країнам ТОП 5
25 голосів, не є дуже багато, хоча гілка доволі таки жвава)Голосуйте будь-ласка друзі, треба визначитись скільки нас тут)
Quote from: Yarik044 on November 14, 2018, 08:31:50 PM25 голосів, не є дуже багато, хоча гілка доволі таки жвава)Голосуйте будь-ласка друзі, треба визначитись скільки нас тут)Коли я сюди прийшов, то гілка взагалі млява була, а тепер народ підтягується, вже обігнали по кількості постів гілку на бтт, скоро дійдемо до 5000 постів Всім дякую!
Все більше українців долучаються до нашої гілки, народ підтягується повільно ,але упевнено.А що до БТТ ,там же начебто української гілки не має,чи Ви маєте на увазі іншо-мовну гілку?
Quote from: Vitalii P on November 14, 2018, 08:56:47 PMВсе більше українців долучаються до нашої гілки, народ підтягується повільно ,але упевнено.А що до БТТ ,там же начебто української гілки не має,чи Ви маєте на увазі іншо-мовну гілку?Чому ж, там присутня гілка, але не зовсім повноцінна - Other languages/locations - Українська (Ukrainian)Перше повідомлення датується 18 червня 2013 року, але адміни так і не зробили її повноцінною.
( як зясувалося то були наші або туристи або заробітчани + 7й кілометр Одеси )
Всі, хто проголосують, отримають +1 до карми Я знаю - нас багато, але ще не всі біженці з сусідніх гілок сюди заходять