Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Quote from: Jokers on April 01, 2020, 09:47:24 PMQuote from: docent on April 01, 2020, 09:26:27 PMЦе якийсь нонсенс, переглянуто томе 50000 раз, а проголосовало 50 чоловік((( З такою конверсією далеко цей форум не піде.Я вже цю тему дивлюся раз в сотий, а враховуються перегляди кожен раз, так що це нормальна конверсія. А хіба зараховуэться кожен перехід в кожну тему кожен раз? Я думав що цей показник просто враховує унікальні перегляді, один раз чи по різним IP адресам! Було б не погано взагалі знати статистику кількості учасників данного форуму, їхньої активності!
Quote from: docent on April 01, 2020, 09:26:27 PMЦе якийсь нонсенс, переглянуто томе 50000 раз, а проголосовало 50 чоловік((( З такою конверсією далеко цей форум не піде.Я вже цю тему дивлюся раз в сотий, а враховуються перегляди кожен раз, так що це нормальна конверсія.
Це якийсь нонсенс, переглянуто томе 50000 раз, а проголосовало 50 чоловік((( З такою конверсією далеко цей форум не піде.
Тут скоріш за все рахується один унікальний переглая раз в 24 години. Ось сьогодні переглянув тему і +1 добавили, якщо завтра знову перегляну, то знову +1 добавиться. Такий підрахунок на всіх форумах є ( можливо в деяких не рахує, але для статистики це непогано, коли хтось просто переглядає розділ).
Quote from: kokoska on May 26, 2020, 03:42:49 PMТут скоріш за все рахується один унікальний переглая раз в 24 години. Ось сьогодні переглянув тему і +1 добавили, якщо завтра знову перегляну, то знову +1 добавиться. Такий підрахунок на всіх форумах є ( можливо в деяких не рахує, але для статистики це непогано, коли хтось просто переглядає розділ).Статистика на цьому форумі працює м'яко кажучи "не дуже". Унікальні перегляди відслідкувати просто неможливо, це може зробити тільки адмін і ніхто більше. Кожного разу, коли користувач заходить в якусь тему - додається +1 перегляд. А ще накрута тут присутня...
Цікаво. Я вперше зайшов на україномовний розділ цього форуму. На bitcointalks серед місцевих мов української немає. Буду заходити сюди частіше, тим більше, є вагомий стимул.
Я проголосував. Надіюсь отримати свою першу карму. Я бачу що україномовний розділ великий, проте, на мій погляд, не потрібно обговорювати тут лише глобальні і значущі проблеми. Проте тут таких більшість.
Так скількиж тут всього є ...маю наувазі на україномовній гілці...там щось зверху пише... 61...що невже так мало чи я просто нетам дивлюся.
Зараз кількість зареєстрованих учасників цього форуму наближається до 75 тисяч. І при цьому всього 61 учасник україномовний? Щось дуже мало.
не густо нас тут)
Щось недуже людей набігло я дивлюся по своему посту 22 серпня було 61 а зараз 64.Могло бути і краще.