Якщо вам так багато накапало ( не знаю з якої суми), але в загальному вийде тільки 12% річних, то може краще ствоврити новий гаманець, але монети вивести і знову закинути? ( підрахуйте, скільки процентів отримали за цей час і чи буде вигідніше)
Ні, думаю різниці не буде, адже проект слідкує за PoS майнінгом...хоч 2 тисячі, хоч 200...якщо обіцяють 12% річних, то напевно так і буду.
Я вже деякі експеременти робив - результат однаковий 
Теж вважаю ,що зхитрити з новим гаманцем не вийде .Якщо вказали ,що 12% річних,то більше не буде,аби не вийшло меньше.Так як 12% - це максимальний процент,я так понімаю ,який можна отримати.Напрягає ще й те ,що ПК молотить цілими сутками ,без перестанку,а це ще й додаткові витрати на електроенергію.Думаю,в нашому випадку -хмарний майнінг буде кращим рішенням.
Я про інше пишу. Якщо кошель має намайнити на протязі року 12% від депозиту, то більше не вийде. Але буває таке, що він може намайнити за 1 день 1% і , грубо кажучи, наступні 29 днів він майнити нічого не буде. Тому набагато вигідніше створити новий гаманець і знову майнити 1% на місяць.
Тому в загальному вийде не 12%, а 13% річних ( при умові, що в якийсь день він багато нарахував). Розумієте, як можна хитро зробити?