Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Vote for the Forum Senate !
Total Members Voted: 7
Підскажіть, де є пост, як на гуглі зробити вінду, щоб там майнилось. Перечитав всі сторінки тут і не знайшов. Знаю що точно є в ру гілці, але там стільки непрочитаю точно.
В кого які справи з майнінгом?В мене сьогодні насипало дуже круто:Моя вага майже 5 відсотків від загальної кількості.
Для того щоб вібповісти коретно, не вистачає деяких даних) по-перше скілки монет в гаманці? А те що вага впала, я також помітив: В загалі, якось коливається в останні дні...
В загалі, якось коливається в останні дні...
Останні дні видобувається часто, а от вага мережі тільки падає. Було і менше 150к.
Зараз пише вага мережі 195656 - це зовсім копійки! Менше 150 якщо чесно не пригадую...Ви також розмовляєте українською?
Сьогодні вранці було 134к. Сам говорю українською слабо, але онлайн-перекладачі допомагають (хоча з граматикою там погано ).
Ого, 134...показник
На російськомовну гілку як не кинся - майже половина учасників знає українську мову А з допомогою перекладача жодну мову досконало не перекладеш, потрібно хоч трішки знати граматику...переконався на своїй шкурі