Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Quote from: sagu on December 23, 2018, 12:18:52 PMCatex borsası aynı Coinex gibi kâr payı dağıtıyor. Ancak Coinex şuanda durdurdu bu işlemleri ve sadece trade yapanlara veriyor kar payı. Bu yüzden dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum. Quote from: Degirmenci on December 22, 2018, 10:56:43 PMCoinmarket cap te hala gözükmüyor bu borsa günlük hacmi ne bilen varmı yatırım için bişeyler bakıyorum almak istiyorum kar dan pay veren borsalara bakıyorumda nerden öğrenebiliriz.Yukarıda arkadaşın dediği doğruysa Catex de kar payı dağıtmayı durdurmuş olmalı. Çünkü şimdi kontrol ettim 1 aydır ne gelen var ne giden
Catex borsası aynı Coinex gibi kâr payı dağıtıyor. Ancak Coinex şuanda durdurdu bu işlemleri ve sadece trade yapanlara veriyor kar payı. Bu yüzden dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum.
Coinmarket cap te hala gözükmüyor bu borsa günlük hacmi ne bilen varmı yatırım için bişeyler bakıyorum almak istiyorum kar dan pay veren borsalara bakıyorumda nerden öğrenebiliriz.
Quote from: Filozofoloji on December 23, 2018, 12:21:18 PMQuote from: sagu on December 23, 2018, 12:18:52 PMCatex borsası aynı Coinex gibi kâr payı dağıtıyor. Ancak Coinex şuanda durdurdu bu işlemleri ve sadece trade yapanlara veriyor kar payı. Bu yüzden dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum. Quote from: Degirmenci on December 22, 2018, 10:56:43 PMCoinmarket cap te hala gözükmüyor bu borsa günlük hacmi ne bilen varmı yatırım için bişeyler bakıyorum almak istiyorum kar dan pay veren borsalara bakıyorumda nerden öğrenebiliriz.Yukarıda arkadaşın dediği doğruysa Catex de kar payı dağıtmayı durdurmuş olmalı. Çünkü şimdi kontrol ettim 1 aydır ne gelen var ne giden Hocam merhaba,Konuyu açan benim ben kendi adıma bütün cattlarımı satarak çıktım sistemden nakit ihtiyacım olduğundan ötürü. Catex 7-15-30-90 günlük kilitleme olayına geçti. Muhtelemen elinizdeki catt tokenleri kilitlemediğiniz için bir şey vermemiş olabilir.
Kar dağıtmayı durdurdupunu bilmiyordum valla açık konuşun hiç gerek yok maceralara ben en başından beri güvenmedim bu borsaya bana samimi gelmediler ondan 5 kuruş atmadım.
Kitleme olayının altında bin bir türlü tehlike yatar ve zarar yazdırır ilk adamlar herkesin kitlediği anda dump yapabilirler veya istediğin zaman kilidi bozamıyorsan buda zarar yazdırır hanene.