Не розумію навіщо ви написали стільки умов, для того, щоб комусь допомогти із аудитом! Це що за послуга така безкоштовно-умовна? Мабудь, до цієї теми не зовсім підходить, так як створювала цю тему не для того, щоб хтось виконував якісь умови.
Доброго ранку!
Тема називається "Допоможу із твіттер-аудит", на мою думку, кожен бажаючий може розмістити подібну об'яву.
Ваше оголошення стоїть першим - в початку теми і має менше "умов", так що не переймайтеся
Доброї ночі Та ні, обурююся не за першість, а саме за умови. Я трохи інакше розумію слово "безкоштовно". А якщо пишуть стільки умов, то вже не підпадає під тему.
Я б створив свою тему, але пункт 2.2 правил форуму "Перед створенням нової теми переконайтеся, що ви створюєте її у розділі відповідної тематики, а також постарайтеся переконатися в тому, що дане питання не обговорювалося раніше".
Мені набагато зручніше працювати в телеграмі і як саме проводити твіттер аудит - вирішувати мені. На мою особисту думку вас не повинно хвилювати це питання.
Ваше мислення формується шаблоном форуму. Ви однотипно допомогаєте людям. Я доприкладу прагну створити певну платформу, де люди будуть навчатися та допомогати один одному.
До прикладу створення групи аудиту - допоможе людям (як і мені раніше) не розшукувати постійно варіанти де саме можливо зробити аудит. В майбутньому достатньо буде написати одне повідомлення - та все готово.
Також ваше сприймання терміну "безкоштовно" - ваша особиста проблема. Багато баунті программ що проводять Airdrop (безкоштовну роздачу токенів) вимагають від користувачів приєднатися до їх спільнот в твіттері, фейсбуці, телеграмі.
І останній пункт, напевно він і є самий важливий. Якщо щось не подобається - це не обов'язково робити. Я нікого не заставляю виконувати мої умови. Ваше право повністю проігнорувати і пройти повз! А моє право - вирішувати як робити та які умови для цього необхідно поставити.
Сподіваюсь ми вирішили це питання. Гарно дякую, вдалого дня.