Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Браття-українці в мене назріло питання, щодо об'єднання вихідців з України з інших груп (bitcointalk, facebook та інших ), котрі залучені в баунті-компаніях, аідропах на даному ресурсі. Ваша думка?
Нам треба проаналізувати группи, в яких перебуваємо і знайти наших співвітчизників та запропонувати їм наш форум. А форум дійсно класний, мені більше подобається чим БТТ.
Приємно здивований оперативныстю адмыныв , зробив 20 постів і зразу дали ранг Jr.Member ! Це добавляє оптимізму, що наша гілка жива !
Як казали колись "колгосп" - справа добровільна... Думаю, не варто нікого тягнути за вуха. Коли я починав на цьому форумі, в українській гілці було максимум 5 активних учасників, а тепер їх тут десятки! Пройде час, будуть сотні, і головне що це відбудеться закономірно і поступово
Хто зареєстрований в соціальних мережах (твітер, фейсбук..) скидайте твіти, рекламки.Можливо хтось веде свій відеоблог на ютубі - взагалі супер.Можливо хтось зацікавиться
Quote from: Stepan on September 26, 2018, 02:55:28 PMПриємно здивований оперативныстю адмыныв , зробив 20 постів і зразу дали ранг Jr.Member ! Це добавляє оптимізму, що наша гілка жива !Звичайно жива!Але рангі нараховуються автоматично Тепер можете брати участь у підписній кампанії
Доброго вечора, друже! Підскажи будь добрий сам процес, як здійснити підписну компанію. Буду щиро радий.
Quote from: DiZEL on September 26, 2018, 05:26:51 PMЯк казали колись "колгосп" - справа добровільна... Думаю, не варто нікого тягнути за вуха. Коли я починав на цьому форумі, в українській гілці було максимум 5 активних учасників, а тепер їх тут десятки! Пройде час, будуть сотні, і головне що це відбудеться закономірно і поступово Головне, щоб трішки допомагали зі створеннями тем Не встигаю перекладати та створювати всю інформацію, яку хочу донести до нашої спільноти.