Трохи дивно читати слова нерозуміння "для чого створювати взагалі українську гілку на форумі" і якщо чесно, то це навіть дратує. Я ніколи не була супер патріотом, але елементарні державні принципи повинні шанувати усі і першою з них є мова. Не кажу про розвиток загальний, але якщо, десь розвивають інші мовні групи (зараз говоримо про форум Altcoinstalks) то, я вважаю, що українці мають не лише право, але і амбіційне бажання також розвивати свою гілку! Думаю, не має виникати таких запитань, але якщо виникають, то деякі люди не мають розуміння, що розвиток та прогрес цінний тим, що люди роблять, а не сидять склавши лапки і користуються тим, що їм подають. Завдячуючи, бажанню модератора української гілки почався її розвиток і він триватиме, та поширюватиметься тепер, бо тут є люди, які зацівлені у тому.
Особисто я поширюю інформацію на трьох своїх акаунтах твітера та 4-х акаунтах фейсбук + канал на ТГ. Звичайно ж, там усі країни, але й українці є і вони бачать інфу. Я на цей форум попала аж за третім разом, але ж таки тут і дуже тішуся з того)))
Успіху та профіту одногілчанинам!