мені теж можете скинути - цікаво глянути
я до речі чув про один проект який розробляв один бізнес-гуру, можливо це він
тоді мені так і не скинули затестити, може образились коли я сказав що думаю що комісія 20% забагато
ясно що можна хоч і 50% поставити, але хто тоді користуватиметься якщо багато інших платформ існує
Так, конкуренція навіть у цій сфері просто зашкалює! Мені вже особисто відомо десь 8-10 баунті платформ, площадок та навіть телеграмм каналів що пропонують якуйсь інформацію, яку вони вважають конфіденційною за винагороду від майбутнього розподілу токенів.

З одного боку можно заплатити за інформацію, якщо проект виявився вартим того і тобі вдалося гарно заробити, нічого не бачу в цьому поганого. Але 50% та 20% це забагато! До того ж тобі взагалі ніхто не гарантує що ти зможеш щось заробити!
Ось (спойлер: це не реклама) доприкладу bountygalaxy поки що безкоштовно пропоную проекти на розгляд до вашої уваги. Зі збільшенням популяризації наскільки мені відомо автори хочуть якось монітизувати проект. Однак зараз перж за все вони зосередилися на тому щоб заслужити собі репутацію та довести - що проекти яки вони обирають дійсно варті цього!