Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
tabiki de death note der geçerim gerçekten çok orjinal birr konusu var eğlencelik anime ise efsane tsubasa.
1. Deathnote ...75. Soul EaterEdit: 30 Animelik ilk listeyi revize ettim ve 75'e çıkardım. Bunların dışında Hajime no Ippo, Kuroko no Basket, Slum Dunk gibi tarzını beğenmediğim için izlemediğim ama oldukça sevilen birçok anime de listeye alınabilirdi. Ancak sadece izlediğim animeleri almayı istedim. Bu listemi başka yerlerde de (forum, anime siteleri vs.) paylaştım. Yalnış anlaşılma olması lütfen.
İsmimdende anlaşılacağı üzere Goblin Slayer bu sene başladı daha 3 bölüm yayınlandı çok sevdim bildiğin MMO RPG gibi bir anime
Quote from: GoblinSlayer on October 27, 2018, 12:57:37 AMİsmimdende anlaşılacağı üzere Goblin Slayer bu sene başladı daha 3 bölüm yayınlandı çok sevdim bildiğin MMO RPG gibi bir anime Evet ben de beğendim. Kurdukları besli parti ile neler yapacaklar göreceğiz. @vylc87 Evet hocam izlediğim yüzlerce animeden onerdiklerim bunlar. Listeyi yüze çekeceğim boş bir vakit. Aklıma geldikçe not alıyorum. Yeni sağlam animeler de çıkıyor. Çoğu bir günde bitebilecek animeler. Şaşıracak bir şey yok o açıdan.
800. bölümlere kadar geldiğim One Piece animesi var. Anime izlemeyi severim. Adamlar güzel yapıyorlar. Yeni başlayan Goblin Slayer animesini tavsiye edebilirim. Güzele benziyor izlemeye başladım.