Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Чи є можливість працювати altcoinstalks зі смартфону? Чи є додаток в андроіді? Багатьох напевно цікавлятьть такі питання, і які тут мінуси і плюси? Всім звичайно зручно все робити з комп'ютера , якщо він під рукою. А коли ми на роботй - звичайно було б добре у вільний час заходити з телефону і робити пости, читати нові новини і просто спілкуватися з іншими людьми! Пишіть по смоему досвіду щоб інші могли теж почитати!
Quote from: vitel8p on October 01, 2018, 09:55:02 AMЧи є можливість працювати altcoinstalks зі смартфону? Чи є додаток в андроіді? Багатьох напевно цікавлятьть такі питання, і які тут мінуси і плюси? Всім звичайно зручно все робити з комп'ютера , якщо він під рукою. А коли ми на роботй - звичайно було б добре у вільний час заходити з телефону і робити пости, читати нові новини і просто спілкуватися з іншими людьми! Пишіть по смоему досвіду щоб інші могли теж почитати!Додатка ще не має - це точно.З телефона доволі зручно працювати на altcoinstalks, практично нічим не відрізняється від ПК.Один мінус - не сильно зручно копіювати і вставляти текст.
Доброго дня. Я також починаю працювати з смартфона. Перший день якось не зручно. В зараз приловчився даже в транспорті пишу.
Доброго! Дуже радий за вас! З таким підходом до діла - можна встигнути набагато більше,так як вільний час можна викроїти в любій ситуаціі. На жаль , мені похвастатися нічим - ще погано працюю з телефону. Добра і успіхв вам!
Quote from: vitel8p on October 02, 2018, 11:31:12 AMДоброго! Дуже радий за вас! З таким підходом до діла - можна встигнути набагато більше,так як вільний час можна викроїти в любій ситуаціі. На жаль , мені похвастатися нічим - ще погано працюю з телефону. Добра і успіхв вам!До всього можна звикнути!В мене є знайомі, що ніколи нерозлучні з телефоном, швидкість набору тексту - просто феноменальна, моїм вмінням працювати на ПК ще дуже далеко, а про телефон взагалі мовчу
Все вірно, особливої різниці немає з якого пристрою користуватися даними форумом. Мені зручно як сну комп'ютері так і на смартфоні. Не маю жодних складнощів в даному процес. Є деякі незначні нюанси, але це дрібниця.
Quote from: vitel8p on October 01, 2018, 09:55:02 AMЧи є можливість працювати altcoinstalks зі смартфону? Чи є додаток в андроіді? Багатьох напевно цікавлятьть такі питання, і які тут мінуси і плюси? Всім звичайно зручно все робити з комп'ютера , якщо він під рукою. А коли ми на роботй - звичайно було б добре у вільний час заходити з телефону і робити пости, читати нові новини і просто спілкуватися з іншими людьми! Пишіть по смоему досвіду щоб інші могли теж почитати!Через любий браузер так само, досить зручно. Переходите на сайт і працюєте в звичайному режимі. Принаймні писати якийсь не статті (не для широкої аудиторії) та залишати коментарі завжди можна. Але дійно було б куди краще якщо був би мобільний додаток, сподіваюся з часом він з'явиться.
До користування форуму AltcoinsTalks на смартфоні ще далеко , сам форум ще ,,сирий,, і не всі баги виправлено. Це досить складно і довго , а на смартфоні ще довше. Ну а якщо так- погратись , то вже можно , але не працювати.
Нічого страшного тут нема. Кого дійсно цікавить форум, той мало буде звертати увагу на незначні негаразди. До того ж я з смартфона захожу і мене все влаштовує.