Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
İchiba ya katılmıştım. Twitter audit olmadığı için hava aldım Silviu denilen elemana yazdım o da kurallar açık gibi birşey yazdı. En büyük sıkıntılardan biriside zırt pırt Twitter auditlemek.
Evet bana da aynısı oldu Ichiba da twitter audit yüzüden token vermemişler. Ben de yazdım Silviu'ya bana da benzer cevaplar verdi, 1 ayda bir yapmanı istiyorlar illaki.
Evet telegram kanalında da öyle yazmışlardı sosyal medya ödülleri baya bir yüksekmiş sanırım. Ama audit sorunu da baya bir kişide olmuş sanırım telegramda yazanlar vardı.
Quote from: waybesuricata on April 04, 2019, 08:18:08 PMEvet telegram kanalında da öyle yazmışlardı sosyal medya ödülleri baya bir yüksekmiş sanırım. Ama audit sorunu da baya bir kişide olmuş sanırım telegramda yazanlar vardı.hocam auditte neyin nesi ay dabir nasıl audit yaptırtalım zaten aq auditi paralı. diğer forumda bedavay yapanlar vardı ama onlarda epey zamanıdr ortalıkta yok. ben ne olur ne olmaz diye önceden oraya bırakmıştım auditlermisin diye ama arkadaş artık o başlık ile ilgilenmez olmuş. Allah bilir bu silviu gibi ibneler audit ten dolayı token dağıtnadıkları kişilerin toknelerini alıyordur. yoksa atla deve mi alt tarafı audit amacı ne belli değil.