Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Мало полюбляв ставки на спорт, бо мабуть дуже рідко вигравав, а з інтеграцією з кріпто, теперь все потратити можна.
Це все правильно там де азарт і ідуть ставки той мало виграють всі програють і все до кінця до останнього сатоші.
Все більше подібних контор переходять на блокчейн Трона, це найзручніша платформа для ігрової індустрії, думаю вона витіснить з цієї сфери всіх інших. Але толкових проектів дуже мало, тому будемо наблюдати.
Це правда, адже Трон спочатку орієнтувався на індустрію розваг та ігор. Зараз є багато різних лотерей які запустили свої токени на базі Трону. Деякі платять дивіденди своїм власникам, тому я вважаю, що це досить перспективний напрямок в крипто індустрії.
Ооо, для них я думаю ця тема клондайк.Насколько я розумію ці всі транзакції і під податки не попадают.Ну до речі крипта не тільки в спорт проривается.У мене товариш в покер рубітся.Так у нього в румі давно вже ставки в ефірах, фіат також є.
Дивлюся зараз чемпіонат світу з хоккею.Транслірует національний російський спортивний канал.Так ось, не перший раз йде реклама букмекерської контори яка приймає ставки в ефірах.Может це сигнал?