Voted Coins
follow us on twitter . like us on facebook . follow us on instagram . subscribe to our youtube channel . announcements on telegram channel . ask urgent question ONLY . Subscribe to our reddit . Altcoins Talks Shop Shop

This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

Author Topic: BNB 14. Sırayı Kaptı  (Read 872 times)

Offline fallenangel1789

• Legendary
  • *
  • Activity: 2404
  • Hodlers Network
  • Trade Count: (0)
  • Referrals: 2
  • Last Active: October 08, 2022, 01:05:54 AM
    • View Profile

• Total Badges: 25
    Badges: (View All)
    10 Posts First Post Fifth year Anniversary
BNB 14. Sırayı Kaptı
« on: October 06, 2018, 05:46:24 AM »
"ünyanın piyasa hacmine göre en büyük kripto para borsası Binance‘in ürettiği Binance Coin veya BNB, bugün içerisinde CoinMarketCap verilerine göre 2000 kripto para birimi arasından top 20 içerisindeki yerini bir kademe daha arttırdı. BNB yaptığı ani bir yükselme ile 15. sıradan 14. sıraya yükseldi ve NEO’yu geride bıraktı."

Tam bir saçmalık yahu. Tek fonksiyonu Binance borsasının tokenı olması.

Kaynak: https://koinbulteni.com/binance-coin-yukselisi-devam-ediyor-bnb-14-sirayi-kapti-27576.html

Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

BNB 14. Sırayı Kaptı
« on: October 06, 2018, 05:46:24 AM »

This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

Offline Elucina

• Sr. Member
  • *
  • Activity: 332
  • PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
  • Referrals: 1
  • Last Active: September 14, 2023, 04:17:09 PM
    • View Profile

• Total Badges: 17
Re: BNB 14. Sırayı Kaptı
« Reply #1 on: October 06, 2018, 03:29:33 PM »
Bence saçmalık değil çünkü binance şuanda ilk 100de olan projelerin hepsinden daha fazla çalışıyordur bunu çok emin bir şekilde söyleyebilirim. Şu an bence yeri az bile ilk 10 uzakta değil. Decentral exchange açıldığında ilk 10 garanti diyorum ben

« Reply #1 on: October 06, 2018, 03:29:33 PM »

Offline fallenangel1789

• Legendary
  • *
  • Activity: 2404
  • Hodlers Network
  • Last Active: October 08, 2022, 01:05:54 AM
    • View Profile

• Total Badges: 25
« Reply #2 on: October 06, 2018, 04:19:16 PM »
Bence saçmalık değil çünkü binance şuanda ilk 100de olan projelerin hepsinden daha fazla çalışıyordur bunu çok emin bir şekilde söyleyebilirim. Şu an bence yeri az bile ilk 10 uzakta değil. Decentral exchange açıldığında ilk 10 garanti diyorum ben

Yani bir exchange tokenın ilk 10da olması gayet normal mi sizce? Şimdi önündeki ve arkasındakileri incelediğinizde çok ciddi çalışmalar yapan kurumları görüyorsunuz. Bunların yanında denk bir seviyede yer alması ayrıca adaletsizlik de. Zaman gösterir ama gerçek decentralize exchangeler çıktıkça piyasa değerini kaybedecek ve çöp olacak bir tokendır.

Offline alidurmaz

• Legendary
  • *
  • Activity: 1374
  • Last Active: January 15, 2022, 09:35:48 PM
    • View Profile

• Total Badges: 21
« Reply #3 on: October 06, 2018, 09:53:23 PM »
Adaletli veya adaletsiz adamlar bir şekilde işlem hacmini yakaladılar. Amam binance efor kaybederse dediğiniz gibi direk çöp olacak bir coindir.

Offline Yakışıklı Serdar

• Full Member
  • *
  • Activity: 269
  • Referrals: 0
  • Last Active: May 29, 2019, 12:18:34 AM
    • View Profile

• Total Badges: 14
« Reply #4 on: October 07, 2018, 02:46:27 PM »
Binance kesinlikle hakkıyla geldi bu noktaya icosunu da hatırlıyorum. Kimse buralara geleceğini düşünmüyordu aslında onlar da olaylara ayak uydurup dex sürümlerinin beta versiyonunu deniyorlar diye biliyorum şuanda ben düşeceğine inanmıyorum kesinlikle

Offline alidurmaz

• Legendary
  • *
    • View Profile

« Reply #5 on: October 07, 2018, 03:21:05 PM »
Binance kesinlikle hakkıyla geldi bu noktaya icosunu da hatırlıyorum. Kimse buralara geleceğini düşünmüyordu aslında onlar da olaylara ayak uydurup dex sürümlerinin beta versiyonunu deniyorlar diye biliyorum şuanda ben düşeceğine inanmıyorum kesinlikle

Açıkcası ben hakkıyla geldiğini düşünmüyorum. Borsanın gücünü kullanarak geldi. Ama borsanın gücünü de güzel kullandılar hani, bunu beceremeyen çok firma var.

Offline Yakışıklı Serdar

• Full Member
  • *
  • Activity: 269
  • Referrals: 0
  • Last Active: May 29, 2019, 12:18:34 AM
    • View Profile

• Total Badges: 14
« Reply #6 on: October 07, 2018, 08:29:30 PM »

Açıkcası ben hakkıyla geldiğini düşünmüyorum. Borsanın gücünü kullanarak geldi. Ama borsanın gücünü de güzel kullandılar hani, bunu beceremeyen çok firma var.
Hocam siz beni yanlış anlamışsınız. Binance ilk çıktığında yanında falan kimse yoktu. Poloniex ve bittrex gibi spekülasyonun dibine vuran kullanıcısını asla sallamayan kafasına göre kullanıcı banlayan attığın ticketlara 2 ayda geri dönen exchangeler vardı. Sanırım o zamanları bilmiyorsunuz. Binance ilk çıktığında aslında ilaç gibi gelmişti ve çok çalıştılar hiç durmadılar. Herkesin diline uygun çevirdiler , mobil versiyon çıkardılar, her zaman kullanıcının yanında oldular. Borsanın gücünü kullanmadılar yani zaten kitlesel fonlamayla çıktılar. Herhangi bir nakit gücü yoktu arkalarında.

« Reply #6 on: October 07, 2018, 08:29:30 PM »

Offline alidurmaz

• Legendary
  • *
    • View Profile

« Reply #7 on: October 09, 2018, 12:32:13 AM »

Hocam siz beni yanlış anlamışsınız. Binance ilk çıktığında yanında falan kimse yoktu. Poloniex ve bittrex gibi spekülasyonun dibine vuran kullanıcısını asla sallamayan kafasına göre kullanıcı banlayan attığın ticketlara 2 ayda geri dönen exchangeler vardı. Sanırım o zamanları bilmiyorsunuz. Binance ilk çıktığında aslında ilaç gibi gelmişti ve çok çalıştılar hiç durmadılar. Herkesin diline uygun çevirdiler , mobil versiyon çıkardılar, her zaman kullanıcının yanında oldular. Borsanın gücünü kullanmadılar yani zaten kitlesel fonlamayla çıktılar. Herhangi bir nakit gücü yoktu arkalarında.

Evet hocam bahsettiğiniz dönemlerde ben yoktum. Sizin kadar eski değilim. Ben daha çok yeni sayılırım. Ocak 2018 de faceutlarla girdim sektöresonra  Mart/Nisan ayı gibi de bountylerle icolarla ve borsalarla tanıştım.
Ben hakkıyla gelmedi derken, bir projesi yok sadece borsa coini olarak nitelendirdim. Bugün hydro, stakenet vs gibi projeler var. Onlarla kıyaslamıştım.

ETH & ERC20 Tokens Donations: 0x2143F7146F0AadC0F9d85ea98F23273Da0e002Ab
BNB & BEP20 Tokens Donations: 0xcbDAB774B5659cB905d4db5487F9e2057b96147F
BTC Donations: bc1qjf99wr3dz9jn9fr43q28x0r50zeyxewcq8swng
BTC Tips for Moderators: 1Pz1S3d4Aiq7QE4m3MmuoUPEvKaAYbZRoG