Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Дуже пізнавальне пояснення. Також головною відмінною особливістю Ethereum є те, що це - не просто цифрова валюта. Це багатофункціональна платформа, грунтована на технології блокчейн. У ній є розумні контракти і віртуальна машина Ethereum (EVM). Її валюта - ether - використовується для укладення однорангових контрактів.
На мою думку, Bitcoin просто не вигідно використовувати як платіжний засіб для простих людей...якщо хтось хоче перерахувати $ 1 млн, він може легко дозволити собі заплатити $ 20. Але, якщо раптом хтось буде купувати піцу, то це просто не вигідно! Для "дрібних" транзакцій рентабельно використовувати криптовалюти 2-3 покоління, але не біткоїн.
Я згоден, Bitcoin став не таким зручним для розрахунків яким він був раніше, високі комісії і до цього до всього ще й час транзакції просто космічний, простіше і дешевше гінця з готівкою відправити, ніж Bitcoin відправити. Але я вважаю, що є ще одна причина по якій мало людей використовують Bitcoin для оплати, всі пам'ятають історію з тими піцами і просто бояться повторення з ними такої ж ситуації.
Моя улюблена монета - Догік! Я вважаю, що її реально недооцінили! Адже вона зручніша від бітка у всьому - велика емісія, дешевизна навіть для простих людей, швидкість транзакцій і мінімальна комісія.Що до бітка - його можна використовувати як накопичувальний матеріал, щось схоже на золото
А можливо просто стало більше так званих хом'яків які тримають і не пускають в роботу біткоін тай все.
Quote from: 1Radar1 on October 30, 2018, 07:29:12 AMА можливо просто стало більше так званих хом'яків які тримають і не пускають в роботу біткоін тай все.Та ні, його просто немає сенсу використовувати, так як є багато монет, що мають в десятки разів меншу комісію і більшу швидкість.Біткоїн же будуть використовувати все рідше...
Все більш почали користуватися ефіром, а біток стоіть поки шо на місці і взагалі я важаю що єфір йго скоро обгоне так як єфір хоть щось робить для розвитку, а в біткоїн просто вкладують і важають що він буде расти не роблячи не чого для розвитку.
Quote from: sawasder.r on January 12, 2019, 09:04:57 PMВсе більш почали користуватися ефіром, а біток стоіть поки шо на місці і взагалі я важаю що єфір йго скоро обгоне так як єфір хоть щось робить для розвитку, а в біткоїн просто вкладують і важають що він буде расти не роблячи не чого для розвитку.Біткоїн все частіше використовують як засіб накопичення - не більше, його транзакції в сотні разів повільніші від реактивного блокчейну Ripple, та швидкості передачі монети XRP...Не дарма говорять: "Біткоїн - цифрове золото", але не більше.Ефір? Чекає оновлення "Константинополь", після нього все стане ясно.
У порівнянні з минулим роком, в 2018 р монету стали набагато менше використовувати для оплати товарів або послугОбсяг торгів біткоіни, які використовуються в якості платіжного засобу, в травні 2018 р скоротився до $ 60 млн, хоча у вересні минулого року цей показник перевищував $ 411 млн, пише Bloomberg з посиланням на дослідження Chainalysis. Монету стали набагато рідше використовувати в той час, як її ціна знизилася з $ 20 000 до $ 6000. подробиці тут.https://www.rbc.ru/crypto/news/5bbb09429a79477c65313719?from=main_right
нічого дивного, це дуже закономірно. Думаю і без дослідження зрозуміло, що при низькій ціні монети немає вигоди купувати за цю монету...
Просто біткоїн все частіше використовують саме як засіб накопичення, бо транзакції його дорогі й повільні (якщо порівнювати з молодою криптою). Взяти хоч би XRP або Stellar - вони в сотні чи тисячі разів швидші й дешевші
цілком згодна. Думаю біткоїн, швидше за все, скоро, буде використовуватися лише, як накопичувальна монета, по типу дорогоцінного майна, як золото чи нерухомість.